• Verstuurd binnen 24 uur
  • Gratis verzending
  • Gratis retournering
  • 2 jaar garantie

Geschiedenis
Al meer dan 100 jaar een familiebedrijf

Oprichter Christoffel De Koff had anno 1907 een visie. Hij herkende dat bedrijven in de logistieke sector specialistisch aanbod nodig hebben. Toen, nu en in de toekomst.

Zijn expertise van aansluitmateriaal maakte hem een graag geziene zakenpartner. Bovendien sloeg de passie die Christoffel had als een vonk over op de drie generaties na hem. Vanaf 1986 heeft dit ertoe geleid dat De Koff zich manifesteert als importeur van truck-elektra. Wij leveren anno 2021 aan groothandels en carroseriefabrieken in Nederland, België, Duitsland en daarbuiten.

Wij zijn ons er bij De Koff  van bewust dat deze lange historie geen vanzelfsprekendheid is. De kennis die decennialang van vader op zoon is overgedragen maakt wie wij zijn. We zijn namelijk méér dan importeur en voorraadbeheerder. Wij zijn specialist. We assembleren en produceren bovendien. Logistiek zit in ons DNA. Net zo goed als het organisatorische karakter dat wij hebben. We houden van korte lijnen en duidelijke oplossingen. Zo is onze voorraad sinds 2020 volledig geautomatiseerd én gekoppeld aan een handig online bestelportaal. Daarnaast hebben we in 2020 een nieuwe locatie betrokken. Vanuit onze thuisstad Maarsbergen (Utrecht) zijn wij toekomstbestendig. Wij bewegen verder. Met de kennis van toen én nu.

Vanuit deze gedachte is Voldt ontstaan. De wereldwijde energietransitie neemt snel grotere vormen aan. Door samen te werken met vertrouwde fabrieken in Europa, kunnen wij een bijdrage aan deze transitie leveren door premium laadkabels te leveren die het veilig en snel laden van elektrische auto's mede mogelijk maakt