• Gratis verzending
  • voor 17:00 besteld = volgende dag in huis
  • Gratis retournering
  • 2 jaar garantie
Home » Tesla model 3 - Veel gestelde vragen

Tesla model 3 - Veel gestelde vragen

Gepubliceerd op 21 april 2022 om 14:50

De Tesla Model 3 is een sedan waar al sinds zijn eerste aankondiging in 2016 lang naar uitgekeken wordt. Sindsdien is hij bejubeld als de belangrijkste auto van de 21e eeuw en heeft hij meerdere prijzen gewonnen. Het is de best verkochte elektrische auto ter wereld en heeft een actieradius van tot 322 mijl op een enkele lading. Het is ook een van de veiligste auto's op de weg. De Model 3 wordt aangedreven door dubbele elektromotoren die onmiddellijk koppel leveren en alle wielen. Hij kan van 0 naar 100km/h accelereren in slechts 3,5 seconden en heeft een topsnelheid van 249 km/h. 

 

De Tesla Model 3 is een langverwachte elektrische auto die veel hype heeft gekregen. Hier zijn enkele veelgestelde vragen over de Model 3:

Welk type oplaadkabel gebruikt de Model 3?

 

De Tesla  Model 3 gebruikt een laadkabel type 2, dat is hetzelfde type als de meeste elektrische auto's gebruiken. Deze oplaadkabel kan tot 32 ampère vermogen leveren en kan de Model 3 opladen.

Wat is de actieradius van de Tesla Model 3?

 

Het topmodel van de Tesla Model 3 heeft een actieradius zo'n 500 kilometer op een enkele lading. Dit getal kan variëren, afhankelijk van factoren als rijgewoonten, weersomstandigheden, en beschikbaarheid van de oplader 

Hoe lang duurt het om de Model 3 op te laden?

 

De Model 3 kan in ongeveer een uur van 0% tot 100% opgeladen worden aan een snellaadpaal, of in ongeveer 8-12 uur met een standaard laadpaal.

Is de Tesla Model 3 comfortabel?

 

Ja, de Tesla Model 3 is comfortabel. Hij heeft veel hoofd- en beenruimte voor de inzittenden en een verstelbaar stuur en stoel die voor elke bestuurder aangepast kunnen worden. Er is ook een grote middenconsole die veel bergruimte biedt.

 

De Tesla Model 3 is een comfortabele, veilige en betrouwbare auto die perfect is voor wie op zoek is naar een elektrisch voertuig. Hij heeft tal van kenmerken die hem tot een begerenswaardige auto maken, zoals zijn grote actieradius en snelle oplaadtijd. Als de best verkochte elektrische auto ter wereld, is de Model 3 zeker het overwegen waard als je volgende auto.
«   »