• Gratis verzending
  • voor 17:00 besteld = volgende dag in huis
  • Gratis retournering
  • 2 jaar garantie
Home » Waarom de Renault Zoe de perfecte elektrische auto is voor stadsbewoners

Waarom de Renault Zoe de perfecte elektrische auto is voor stadsbewoners

Gepubliceerd op 25 april 2022 om 14:59

De Renault Zoe is de perfecte elektrische auto voor stadsbewoners, want hij is emissievrij, stil, en heeft een kleine voetafdruk. Hij is ook heel betaalbaar en heeft een actieradius van tot 300 km op een enkele lading. De Zoe is dus ideaal voor stadsbewoners die hun steentje willen bijdragen aan het milieu en geld te besparen op brandstofkosten.

 

De Zoe is een hatchback die verkrijgbaar is in een twee- of vierzits configuratie. Hij heeft een ruim interieur en een grote bagageruimte, waardoor hij praktisch is voor het stadsleven. De auto wordt ook geleverd met een aantal handige voorzieningen, zoals satellietnavigatie, automatische klimaatregeling, en sleutelvrije toegang. Het grootste verkoopargument van de Zoe zijn echter de lage gebruikskosten. Het opladen van de batterij kost maar een paar cent per kilometer, en je hoeft je geen zorgen te maken over de uitstoot. Dit maakt de Zoe veel goedkoper in gebruik dan een benzine- of dieselauto. En omdat hij zo stil is, is hij perfect voor in de stad . Dus als je een elektrische auto zoekt die perfect geschikt is voor het stadsleven, dan is de Renault Zoe de ideale keuze.

 

Wat kost een Renault Zoe?

De Renault Zoe is heel betaalbaar, met prijzen vanaf ongeveer € 30.000,-. Dit maakt hem tot een van de meest betaalbare elektrische auto's op de markt. En omdat hij zo goedkoop is in gebruik, bespaar je op de lange duur op brandstofkosten.

 

Renault zoe actieradius

De Renault Zoe heeft een actieradius tot 300 km op een enkele lading, waardoor hij ideaal is voor stadsritten. Met de thuislader voor de Renault Zoe, of Laadkabel type 2 laad je de accu zo weer op!

 

Renault Zoe occasion?

Als je een tweedehands Renault Zoe zoekt, kun je er een vinden voor rond de € 20.000,-. Daarmee is het een van de meest betaalbare elektrische auto's op de markt.

De Renault Zoe is perfect voor stadsbewoners die hun steentje willen bijdragen aan het milieu en geld willen besparen op brandstofkosten. Met zijn kleine voetafdruk, nul emissies, en lage gebruikskosten is de Zoe de ideale keuze voor in de stad. Dus als je een elektrische auto zoekt die perfect is voor het stadsleven, dan is de Renault Zoe de ideale keuze.


«   »