• Gratis verzending
  • voor 17:00 besteld = volgende dag in huis
  • Gratis retournering
  • 2 jaar garantie
Home » Goedkope elektrische auto's: Betaalbare opties voor iedereen

Goedkope elektrische auto's: Betaalbare opties voor iedereen

Gepubliceerd op 30 mei 2022 om 16:26

Elektrische auto's worden steeds populairder nu mensen zich meer bewust worden van het milieu. Maar wat als u het zich niet kunt veroorloven om 50.000 euro uit te geven aan een nieuwe Tesla? Geen nood! In deze blogpost bespreken we 10 betaalbare elektrische auto's die aan uw behoeften zullen voldoen zonder dat de bank breekt. Dus of u nu op zoek bent naar een gezinsauto of gewoon iets om u van punt A naar punt B te brengen, er is zeker een elektrische optie die binnen uw budget past!

Dacia Spring

De Dacia Spring is een kleine elektrische auto die perfect is om in de stad te rijden. Hij heeft een bereik van tot 200 km op een enkele lading, en het is een van de meest betaalbare elektrische auto's op de markt, met een vanaf prijs van iets minder dan € 18.750.

Als je op zoek bent naar een ultra-goedkope optie , is de Dacia Spring zeker het overwegen waard. Kopers in Europa kunnen sinds begin 2020 profiteren van de Dacia Spring, en de auto is tot nu toe goed ontvangen. Critici hebben zijn lage prijspunt en indrukwekkende actieradius geprezen.

Renault Twingo E-Tech Electric

De Renault Twingo E-Tech Electric is een andere mooie optie voor wie een goedkope elektrische auto zoekt. Hij heeft een actieradius van tot 200 km op een enkele lading en een vanaf prijs van iets meer dan € 23.000.

Degenen die een proefrit hebben kunnen maken met de Renault Twingo E-Tech Electric hebben zijn pittige prestaties en wendbare rijeigenschappen geprezen.

Hoewel de vanafprijs iets hoger is dan die van de Dacia Spring, kan de Renault Twingo E-Tech Electric het overwegen waard zijn als je op zoek bent naar een leuk-om-te-rijden elektrische auto.

Fiat 500e

De Fiat 500e is een andere mooie optie voor wie een goedkope elektrische auto zoekt. Hij heeft een actieradius van tot 143 km op een enkele lading en een vanaf prijs van een kleine € 25.000. De Fiat 500e is verkrijgbaar in de Verenigde Staten en Europa.

Critici hebben de Fiat 500e geprezen om zijn stijlvolle vormgeving en pittige prestaties. Hoewel zijn actieradius niet zo indrukwekkend is als die van sommige andere auto's op deze lijst, is de Fiat 500e nog steeds een hele goede stadsauto voor een laag budget.

Volkswagen e-Up

De Volkswagen e-Up! is onze 4e auto in de lijst, voor wie een kleine en betaalbare elektrische auto zoekt. Hij heeft een actieradius van tot 100 km op een enkele lading en een vanaf prijs van iets meer dan € 24.000. De Volkswagen e-Up! is verkrijgbaar in Europa en de Verenigde Staten.

Degenen die de Volkswagen e-Up! zal je kunnen kiezen uit een groot aantal verschillende kleuren en uitrustingsniveaus.

Hoewel zijn actieradius niet zo indrukwekkend is als die van sommige andere auto's op deze lijst, is de Volkswagen e-UP zeker als auto in de stad een ideale EV! En is de accu leeg? Dan laad je hem gewoon weer op met een laadkabel type 2 van Voldt!

Peugeot e-208

De Peugeot e-208 is een andere goede optie voor wie een goedkope elektrische auto zoekt. Hij heeft een actieradius van tot 400 km op een enkele lading en een vanaf prijs van iets meer dan € 30.000. De Peugeot e-208 is verkrijgbaar in Europa en de Verenigde Staten.

Critici hebben de Peugeot geprezen e-208 om zijn indrukwekkende actieradius en stijlvolle vormgeving. Hoewel zijn vanaf prijs iets hoger is dan die van sommige andere auto's op deze lijst, is de Peugeot e-208 een top auto als je een elektrische auto zoekt met een grote actieradius tegen een laag budget.

Dit zijn maar een paar van de vele betaalbare elektrische auto's die vandaag op de markt zijn. Met zoveel mogelijkheden om uit te kiezen, is er zeker een elektrische auto die zowel aan je behoeften als aan je budget voldoet! Doe wat onderzoek en vind de perfecte elektrische auto voor jou - je portemonnee zal je dankbaar zijn. Ook de auto's met een kleinere actieradius laad je uiteraard gewoon weer op met een goede laadkabel van Voldt!

Is een elektrische auto echt milieuvriendelijk

Het belangrijkste argument ten gunste van elektrische auto's is dat ze geen uitstoot produceren. Elektrische auto's worden aangedreven door elektriciteit, die kan worden opgewekt uit hernieuwbare bronnen zoals zonne- en windenergie. Dit betekent dat elektrische auto's in directe zin geen schadelijke uitstoot produceren die bijdraagt tot de klimaatverandering.

Lees meer »

De volledig elektrische KIA E-Niro: Een spelbreker voor de elektrische auto-industrie

De volledig elektrische KIA E-Niro is een doorbraak in de elektrische auto-industrie. Het is de perfecte auto voor iedereen die zijn CO2-voetafdruk wil verkleinen zonder daar iets voor op te offeren. Met een actieradius tot 280 mijl op een enkele lading is de E-Niro perfect voor lange reizen en dagelijks rijden. Bovendien zit hij boordevol functies die hem tot een van de meest geavanceerde elektrische auto's op de huidige markt maken.

Lees meer »

Goedkope elektrische auto's: Betaalbare opties voor iedereen

Elektrische auto's worden steeds populairder nu mensen zich meer bewust worden van het milieu. Maar wat als u het zich niet kunt veroorloven om 50.000 euro uit te geven aan een nieuwe Tesla? Geen nood! In deze blogpost bespreken we 10 betaalbare elektrische auto's die aan uw behoeften zullen voldoen zonder dat de bank breekt. Dus of u nu op zoek bent naar een gezinsauto of gewoon iets om u van punt A naar punt B te brengen, er is zeker een elektrische optie die binnen uw budget past!

Lees meer »

Hoe kiest u de juiste laadkabel type 2

Heeft u een nieuw type 2 elektrisch voertuig en bent u op zoek naar de juiste laadkabel? Het kan verwarrend zijn met alle verschillende soorten kabels die beschikbaar zijn. Dit artikel zal u helpen beslissen welk type kabel het beste is voor uw behoeften. Er zijn drie belangrijke factoren om te overwegen: snelheid, gemak en veiligheid. Laten we elke factor eens in meer detail bekijken.

Lees meer »

Review Tesla model X

De Tesla Model X is een volledig elektrische SUV die voor het eerst geïntroduceerd werd in 2015. Sindsdien is hij uitgegroeid tot een van de populairste elektrische voertuigen op de markt. De Model X staat bekend om zijn unieke ontwerp, indrukwekkende prestaties, en hypermoderne technologie. Als je overweegt een elektrisch voertuig aan te schaffen, moet de Tesla Model X beslist bovenaan je lijst staan. In deze blogpost nemen we de Model X en alles wat hij te bieden heeft onder de loep.

Lees meer »

Hoe lang gaat de accu van een elektrische auto mee

Een typische elektrische auto vertrouwt op een complex batterijsysteem om zijn motor aan te drijven. In tegenstelling tot de accu's in de meeste andere soorten voertuigen, moeten deze accu's grote hoeveelheden elektrische stroom aankunnen en gedurende lange perioden een constante energietoevoer kunnen leveren. Ze moeten ook licht zijn en bestand tegen extreme temperaturen, aangezien het voertuig vaak zal worden blootgesteld aan oneffen terrein en warme of koude omgevingen. Om aan al deze eisen te voldoen, zijn moderne accu's voor elektrische auto's doorgaans opgebouwd uit meerdere onderling verbonden cellen, die elk zeer gespecialiseerde materialen bevatten die met elkaar interageren om elektriciteit op te wekken. Dankzij hun opmerkelijke ontwerp en constructie kunnen deze accu's elektrische auto's een indrukwekkende actieradius en prestaties bieden gedurende vele jaren zonder dat vervanging of onderhoud nodig is. En naarmate de populariteit van elektrische auto's blijft toenemen, zullen ingenieurs ongetwijfeld blijven werken aan de ontwikkeling van nog betere accusystemen die onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen nog verder verminderen.

Lees meer »

Hoe lang gaat een elektrische auto mee?

Een elektrische auto is een type voertuig dat uitsluitend op elektrische energie rijdt, waardoor het een milieuvriendelijk alternatief is voor traditionele voertuigen die op gas rijden. Vergeleken met conventionele auto's hebben elektrische auto's de neiging langer mee te gaan en minder onderhoud nodig te hebben. Dit is voor een groot deel te danken aan het feit dat elektrische auto's minder bewegende onderdelen bevatten dan doorsnee modellen, waardoor ze minder gevoelig zijn voor problemen zoals slijtage. Bovendien, omdat elektrische auto's op een energiebron rijden die niet afhankelijk is van benzine of andere fossiele brandstoffen, kunnen ze helpen de CO2-uitstoot te verminderen en onze impact op het milieu te minimaliseren. In het algemeen zijn elektrische auto's een geweldige optie voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en duurzame manier van vervoer.

Lees meer »

Waarom de Renault Zoe de perfecte elektrische auto is voor stadsbewoners

De Renault Zoe is de perfecte elektrische auto voor stadsbewoners, want hij is emissievrij, stil, en heeft een kleine voetafdruk. Hij is ook heel betaalbaar en heeft een actieradius van tot 300 km op een enkele lading. De Zoe is dus ideaal voor stadsbewoners die hun steentje willen bijdragen aan het milieu en geld te besparen op brandstofkosten.

Lees meer »

Wat kost het om een elektrische auto op te laden?

Elektrische auto's worden steeds populairder, omdat mensen milieuvriendelijker manieren zoeken om zich te verplaatsen. Maar wat kost het eigenlijk om een elektrische auto op te laden? Er zijn een paar dingen waarmee je rekening moet houden als je nadenkt over de kosten van het opladen van een elektrische auto. Eerst moet je weten hoeveel elektriciteit je auto per mijl verbruikt. Dit varieert naargelang het merk en model van je auto, maar je kunt deze informatie meestal vinden in de handleiding van de auto.

Lees meer »

«   »