• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Laadkabel Type 2 - 1 fase

Berg je laadkabel type 2 - 1 Fase netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


Laadkabel type 2 - 1 Fase - 16A

Veel Plugin Hybrid auto's en een aantal oudere EV modellen maken gebruik van de laadkabel type 2 - 1 Fase - 16A. De meeste PHEV's hebben een maximum laadvermogen van 3,7kW. Voor de kleinere accu's die vaak maar een bereik van 50 tot 60 kilometer hebben is dit genoeg. Een stroomsterkte van 16A via 1 Fase is genoeg om dit laadvermogen te benutten. Het grote voordeel van de laadkabel type 2 - 1 Fase - 16A is dat deze dunner, lichter in gewicht en daarmee gemakkelijker te gebruiken en op te bergen. Bovendien is deze laadkabel een stuk goedkoper. 

Laadkabel type 2 - 1 Fase - 32A

De Laadkabel Type 2 - 1 Fase - 32A is perfect voor elektrisch rijden. Met een laadvermogen van 7,4kW is het de krachtigste laadkabel geschikt voor 1 fase opladen. De laadkabels van Voldt zijn bovendien ook hitte- en koudebestendig, waardoor hij perfect is voor alle weersomstandigheden. Met een lengte van tot 25 meter is het ook een van de langste kabels beschikbaar, waardoor hij perfect is voor het opladen van lange afstanden. Of u nu door het hele land rijdt of gewoon een blokje om, de Laadkabel type 2 - 1 Fase - 32A is de perfecte oplossing voor jouw laadbehoeften. Bekijk wel goed of jouw auto ook over een maximum laadvermogen van 7,4kW beschikt.

Laadkabel type 2 - 1 Fase kopen

Is je auto geschikt voor maximaal 1 fase laden? Of werkt het laadpunt dat gebruikt wordt op maximaal 1 fase? Dan heeft het geen zin om een laadkabel te gebruiken die ook 3 faserig kan laden. Laadpunten die aan huis geïnstalleerd zijn, maken gebruik van het netstroom van 230V en de stroomsterkte in de meterkast is vrijwel altijd 16 ampère.
De laadcapaciteit wordt hierdoor 3,7 Kw. Wij hebben laadkabels leverbaar die maximaal 16 ampère 3,7 kW kunnen laden, maar ook laadkabels die maximaal 32 ampère 7,4 kW kunnen laden. Het voordeel van de laadkabels die 3,7 kW kunnen laden is dat ze voordeliger zijn doordat de kabel dunner is. Het voordeel van de laadkabels die tot en met 7,4 kW kunnen laden is dat de laadkabel op laadstations met een hogere laadcapaciteit de elektrische auto sneller kunnen opladen als deze hiervoor ook geschikt is. Met een 1 fasige kabel een 3 fasige auto laden is geen probleem, je benut dan echter niet het volledige laadvermogen van de auto. 

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw elektrische auto gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nog?
Bij Voldt helpen wij u graag verder!