• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

Laadkabel type 2 - 1 fase - 16A

Berg je laadkabel type 2 - 1 fase - 16A netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De laadkabel type 2 - 1 fase - 16A is een oplaadkabel het meest gebruikt wordt voor plug-in hybride auto's en sommige oudere volledig elektrische modellen. Hij heeft een maximaal vermogen van 3,7 kW en kan de accu van een voertuig in ongeveer 2-3 uur opladen, afhankelijk van de grootte van de accu uiteraard. De laadkabels van Voldt zijn ook weerbestendig en hebben een geïntegreerde veiligheidszekering. Dit maakt het een ideale keuze voor wie zijn voertuig in alle weersomstandigheden wil opladen. Jouw auto opladen met de laadkabel type 2 - 1 fase - 16A van Voldt geeft je de gemoedsrust dat u dit veilig en effectief doet. Staat jouw auto hieronder? Dan is de laadkabel type 2 - 1 fase - 16A de meest geschikte voor jou. 

De laadkabel type 2 - 1 fase - 16A is geschikt voor de volgende modellen:

Laadkabel type 2 - 1 fase - 16A kopen

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw elektrische auto gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij u graag verder!