• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Laadkabel type 2 - 1 fase - 32A

Berg je laadkabel type 2 - 1 fase - 32A netjes op 

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De laadkabel type 2 - 1 fase - 32A van Voldt is een hoogwaardige laadkabel die is ontworpen voor elektrisch rijden. Hij is geschikt voor auto's met een laadvermogen van 7,4kW.  De laadkabel is ook zeer gebruiksvriendelijk en wordt geleverd met alle benodigde accessoires. Vanwege de introductie van het efficiëntere 3 faserig opladen zijn er steeds minder auto's op de markt die gebruik maken van de laadkabel type 2 - 1 fase - 32A. Een groot voordeel t.o.v. de 3 fase variant is dat deze laadkabel dunner en lichter is. Hierdoor is hij handiger in gebruik en gemakkelijker op te bergen.

De laadkabel type 2 - 1 fase - 32A is geschikt voor de volgende modellen:

Laadkabel type 2 - 32A - 3 fase kopen

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw elektrische auto gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij u graag verder!