• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

Laadkabel type 2 - 3 fase

Berg je laadkabel type 2 -3 fase netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De meeste volledig elektrische auto's zijn geschikt om met 3 fase op te laden, in tegenstelling tot plugin-hybrids en oudere modellen. Vanwege de grotere accu capaciteit is het nodig om de laadtijd zoveel mogelijk te verkorten. Het opladen van de elektrische auto gaat met 3 fase opladen namelijk 3x zo snel als laden via 1 fase. Mocht jouw laadpunt en auto geschikt zijn voor 3 fasig laden, dan heb je ook een laadkabel nodig die hier geschikt voor is. Wij hebben zowel rechte als gespiraliseerde laadkabels op voorraad die geschikt zijn voor 3 fasig laden. 

Laadkabel type 2 - 16A - 3 fase

Veel van de meest verkochte elektrische auto modellen, zoals de Tesla Model 3, Kia Niro EV, Volkswagen ID.3 en beide uitvoeringen van de populaire BMW I3: de BMW i3 33kWh en BMW i3 42kWh hebben een maximum laadvermogen van 11kW. Om dit laadvermogen te benutten en gebruik te maken van de optimale laadprestaties heb je een laadkabel type 2 - 16A - 3 fase nodig. Deze laadkabel kan maximaal 16 Ampère in 3 faserig opladen aan. Waardoor er een laadvermogen van 3* 3,7kW van in totaal 11kW aankan. Bekijk goed in de handleiding van jouw auto of je ook een laadkabel type 2 - 16A - 3 fase nodig hebt, of zoek je auto op op onze website. 

Laadkabel type 2 - 32A - 3 fase

De elektrische auto's met de snelste laadtijden hebben een laadvermogen van 22kW. Het bekendste model met dit laadvermogen is de Renault Zoe. In 2020 was dit de best verkochte EV in Europa. Om een laadvermogen van 22kW te kunnen benutten en gebruik te kunnen maken van razendsnel opladen heb je allereerst uiteraard een laadpaal nodig die dit vermogen kan leveren. Daarnaast heb je een laadkabel type 2 - 32A - 3 fase nodig. Deze laadkabel kan dus 32 Ampère in 3 fasen opladen. Dit zorgt voor een laadvermogen van 3x 7,4kW, wat neerkomt op maximaal 22kW. Heeft jouw auto een maximum laadvermogen van 22kW? Dan heb je dus een laadkabel type 2 - 32A - 3 fase nodig. 

Laadkabel type 2 - 3 fase kopen

Het bestellen van de perfecte laadkabel type 2 - 3 fase voor jouw elektrische auto gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij u graag verder!