• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

Laadkabel type 2 - 16A - 3 fase

Berg je laadkabel type 2 - 16A - 3 fase netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De laadkabel type 2 - 16A - 3 fase is het meest voorkomende type laadkabel voor elektrische voertuigen. Hij heeft een standaard driepolige connector en kan worden gebruikt met elk type lader. Deze laadkabel is berekend op 16 Ampère en geschikt voor 3 faserig opladen, wat betekent dat hij een elektrisch voertuig maximaal met 11 kW kan opladen. Bij Voldt vind je laadkabels tot maar liefst 25 meter. Ook hebben wij de laadkabel type 2 - 16A - 3 fase in spiraalvorm, deze berg je gemakkelijk netjes op en raakt minder gemakkelijk in de knoop zonder in te boeten in lengte. De laadkabel type 2 - 16A - 3 fase is de ideale keuze voor wie zijn elektrische voertuig snel en efficiënt wil opladen.

De laadkabel type 2 - 16A - 3 fase is geschikt voor de volgende modellen:

Laadkabel type 2 - 16A - 3 fase kopen

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw elektrische auto gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij u graag verder!