• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Laadkabel type 2 - 32A - 3 fase

Berg je laadkabel type 2 - 32A - 3 fase netjes op 

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


Laadkabel type 2 - 32A - 3 fase is de meest recente en krachtige laadkabel om elektrische auto's op te laden, met een maximale laadcapaciteit tot 32 ampère per fase. Dit betekent dat je met een laadkabel type 2 - 32A - 3 fase een laadvermogen van maximaal 3x 7,4kW kunt opladen. Dit komt dus neer op een maximaal laadvermogen van 22kW. Er zijn helaas nog niet heel veel elektrische auto's die hiervoor geschikt zijn. Daarnaast is het ook belangrijk dat de laadpaal waar je je auto op aansluit dit laadvermogen kan leveren. Ook niet alle openbare laadpalen kunnen dit leveren. De laadkabel type 2 - 32A - 3 fase is is geschikt voor enkele modellen. Deze auto's met een laadvermogen van 22kW kunnen dan ook razendsnel opladen aan een normale laadpaal. 

De laadkabel type 2 - 32A - 3 fase is geschikt voor de volgende modellen:

Laadkabel type 2 - 32A - 3 fase kopen

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw elektrische auto gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij u graag verder!