• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Mobiele Laadkabels

Mobiele laadkabels zijn een uitkomst als je een elektrische auto wilt opladen zonder bijkomst van een laadstation. Met een mobiele oplader laadt je je elektrische of hybride auto dus op via een gewoon 230V stopcontact of een krachtstroom (CEE) aansluiting.

Er zijn verschillende soorten mobiele laadkabels. Zo heb je mobiele laadkabels met een randaard/schuko stekker eraan. Deze kunnen in een standaard stopcontact gebruikt worden. Daarnaast zijn er mobiele laadkabels met een krachtstroom stekker, dit wordt ook wel een Cee stekker genoemd.

De mobiele oplader heeft overstroom-, onderspannings- en overspanningsbeveiliging en 20mA lekbeveiliging. De oplader heeft ook een automatische herstartfunctie om te voorkomen dat het opladen om welke reden dan ook wordt onderbroken. De mobiele oplader van Ratio wordt in Nederland geassembleerd en gemaakt van de beste materialen. De stekker is gemaakt van slagvast kunststof en waterdicht.

OP VOORRAAD

Voordelen

  • Past in ieder standaard stopcontact
  • Instelbaar van 8-16A
  • Herstart automatisch na stroomonderbreking.
  • Waterdichte behuizing
  • CE & TÜV gecertificeerd

Wanneer heb je een mobiele laadkabel nodig?

Als je je elektrische auto wilt opladen, zonder dat er een laadstation bij betrokken is, heb je een mobiele laadkabel nodig.

Meestal is dit bij gebruik van een AC-laadpunt (wisselstroom) of een huishoudelijke oplader met universeel stopcontact op een openbaar netwerk. Elektrische auto's hebben ingebouwde omvormers. Het is eigenlijk een converter, ook wel een geïntegreerde oplader genoemd. Deze zet de stroom om van AC naar DC en leidt de stroom vervolgens naar de batterij van de elektrische auto. Momenteel is dit de meest gebruikte oplaadmethode voor elektrische voertuigen. De meeste opladers gebruiken ook AC-stroom.

Hoe kies je de juiste mobiele laadkabel?

  1. Kies de juiste connector voor uw auto - Controleer of uw auto Type 1 of Type 2 is met behulp van onze  autogidsen .
  2. Kies of je je elektrische auto middels een standaard 220V stopcontact, 3-polig CEE of 5-polig CEE stopcontact wilt opladen
  3. Kies een kabel met de juiste lengte

Mobiele laadkabel eenvoudig bestellen

Het bestellen van de juiste mobiele laadkabel gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je mobiele laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij u graag verder!