• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Mobiele laadkabel met krachtstroom (CEE) aansluiting

Mobiele laadkabels met een CEE krachtstroom aansluiting, zijn een uitkomst wanneer je geen laadstation wilt gebruiken, maar wel sneller wilt laden dan met een mobiele laadkabel met Randaarde/Schuko aansluiting. Een Mobiele laadkabel met CEE aansluiting kan namelijk tot wel 22 kW laden, wat dit type laadkabel uitstekend maakt voor laden op het werk of op vakantie!

Mobiele laadkabel met CEE krachtstroom aansluiting

Deze mobiele laadkabels zijn te gebruiken met een 3-polig 230V of 400V 5-polig CEE stopcontact. Deze mobiele laadkabels hebben overstroom-, onderspannings- en overspanningsbeveiliging en 20mA lekkagebeveiliging. De oplader heeft ook een automatische herstartfunctie om te voorkomen dat het opladen om welke reden dan ook wordt onderbroken. De mobiele oplader van Ratio wordt in Nederland geassembleerd en gemaakt van de beste materialen. De stekker is gemaakt van slagvast kunststof en waterdicht. De kabel is geleverd door Draka, Nederland. Zo kunt u er zeker van zijn dat u een hoogwaardige laadkabel voor uw auto levert.

 

Mobiele laadkabel eenvoudig bestellen

Het bestellen van de juiste mobiele laadkabel gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je mobiele laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!

 


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij u graag verder!