Mobiele Laadkabel voor standaard stopcontact

Als je op zoek bent naar een mobiele laadkabel ben je bij ons op het juiste adres! Onze mobiele laadkabels zijn van hoogwaardige kwaliteit en veilig in gebruik. Een mobiele laadkabel kan handig zijn als je geen laadpaal hebt thuis of op het werk, of als je op vakantie gaat en niet weet of er een laadkabel in de buurt is. Naast mobiele laadkabels leveren wij ook verlengkabels die speciaal geschikt zijn voor mobiele laadkabels.

Het is belangrijk dat de mobiele laadkabels waterdicht zijn en voldoen aan de vereiste certificering. De mobiele laadkabels die wij aanbieden worden in Nederland geassembleerd en geleverd met 3 jaar garantie!

 

Mobiele laadkabel met 220V randaarde/Schuko stekker

Deze mobiele laadkabels hebben een 220V Randaarde/Schuko stekker en passen daardoor op ieder standaard stopcontact.
Omdat deze mobiele laadkabel is verbonden met een standaard stopcontact, is het maximaal laadvermogen 3,7 kW.
Doordat het maximaal laadvermogen 3,7 kW is, duurt het opladen van de elektrische auto langer dan dat soms mogelijk is. Dit hoeft echter geen probleem te zijn als de elektrische auto bijvoorbeeld s'nachts wordt opgeladen.

Deze Mobiele laadkabels zijn ideaal als je niet afhankelijk wilt zijn van een laadpaal en overal je elektrische auto wilt kunnen opladen.

Mobiele laadkabel eenvoudig bestellen

Het bestellen van de juiste mobiele laadkabel gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je mobiele laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!

 


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij u graag verder!