• Gratis verzending Nederland & België
 • Gratis retournering
 • Binnen 1-2 dagen geleverd
 • 2 jaar garantie

Voldt Mobile CCS2 40kW Snellader

Maak kennis met de VOLDT Mobiele Snellader 40 kW CCS2 - de ultieme oplossing voor het snel en gemakkelijk onderweg opladen van elektrische auto's, bussen en vrachtwagens. Deze mobiele lader is ontworpen om EV's die compatibel zijn met CCS2 efficiënt en betrouwbaar op te laden en biedt een naadloze ervaring EV gebruikers.

De DC lader is geschikt om in ieder standaard 63A krachtstroom stopcontact te gebruiken. De laadstekker aan de voertuig zijde is een CCS2 snel laad stekker wat de standaard aansluiting is in Europa voor het snelladen.

Voordelen:

 • Past in ieder 63A krachtstroom stopcontact
 • Snelladen tot en met 40 kW
 • Compact verplaatspaar design
 • Geschikt voor ieder voertuig met een CCS2 aansluiting
 • Optioneel beschikbaar met RFID

 

Belangrijkste Kenmerken:

 1. 40 kW Snelladen: Met a 40 kW laadvermogen biedt onze mobiele snellader aanzienlijk snellere laadtijden vergeleken met standaard opladers. Hierdoor kunnen EV-eigenaren hun voertuigen snel weer op de weg krijgen.

 2. CCS2-Compatibiliteit: Deze mobiele snellader is compatibel met CCS2-aansluitingen, dat de standaard is voor moderne elektrische voertuigen. Dit garandeert een brede ondersteuning en interoperabiliteit met een scala aan EV-merken en -modellen.

 3. Compact en Draagbaar: Met zijn compacte ontwerp is deze mobiele snellader gemakkelijk te vervoeren en op te zetten. Dit maakt het ideaal voor evenementen, tijdelijke laadpunten, of gebieden waar vaste laadinfrastructuur ontbreekt.

 4. Gebruiksvriendelijk Display: Het ingebouwde display biedt gebruikers directe feedback over het laadproces, inclusief de huidige laadsnelheid, laadstatus en eventuele foutmeldingen. Dit maakt het opladen eenvoudig en transparant.

 5. Veilig en Betrouwbaar: Onze mobiele snellader is uitgerust met geavanceerde beveiligingsmechanismen om te zorgen voor een veilig laadproces. Overstroombeveiliging, overspanningsbeveiliging en temperatuur controle zijn slechts enkele van de ingebouwde functies die de veiligheid van zowel het voertuig als de lader waarborgen.

 6. Toekomstbestendig Ontwerp: Deze mobiele snellader is ontworpen met oog op de toekomstige ontwikkelingen in EV-technologie. Dankzij regelmatige firmware-updates blijft de lader compatibel met nieuwe voertuigmodellen en laadstandaarden.

Voordelen van CCS2 snelladen:

Veelzijdigheid: Omdat de CCS2 zowel AC- als DC-laden ondersteunt, kunnen eigenaren van elektrische voertuigen bij een breed scala aan laadstations laden, van langzame AC-thuisladers tot ultrasnelle DC-laadstations.

Snelheid: CCS2-snelladers kunnen vermogens tot 350 kW leveren. Hierdoor kunnen de meeste elektrische voertuigen in minder dan 30 minuten tot 80% van hun capaciteit worden opgeladen.

Toekomstbestendigheid: Omdat CCS2 in Europa de voorkeursstandaard is, zullen de meeste nieuwe elektrische voertuigen hiermee compatibel zijn. Dit betekent dat de infrastructuur die vandaag wordt gebouwd, ook relevant blijft voor toekomstige generaties voertuigen.

Veiligheid: De CCS2-standaard is ontwikkeld met het oog op veiligheid. Het heeft meerdere beveiligingsmechanismen, waaronder temperatuurbewaking en communicatie tussen het voertuig en de lader, om ervoor te zorgen dat het laden veilig en efficiënt verloopt.

 

De CCS2-snelladetechnologie is een cruciale stap richting een alomvattende elektrische mobiliteitsinfrastructuur in Europa. Het biedt niet alleen hoge snelheden en flexibiliteit, maar is ook een essentieel instrument om de acceptatie van elektrische voertuigen bij het grote publiek te bevorderen. Met de toenemende adoptie zal het CCS2-systeem een belangrijke rol blijven spelen in het toekomstige landschap van elektrische mobiliteit.

Vertrouw op technologie zonder compromissen. De Voldt Booster is specifiek ontworpen om compatibel te zijn met elk elektrisch voertuig dat over een Type 2-aansluiting beschikt. Het maakt niet uit of je een stadsauto, een ruime gezinsauto of een krachtige elektrische SUV rijdt – als jouw voertuig een Type 2-aansluiting heeft, is de Voldt Booster jouw betrouwbare laadpartner.

Maak je geen zorgen meer over compatibiliteitsproblemen of het zoeken naar de juiste laadkabel. Met de Voldt Booster heb je altijd de juiste oplossing bij de hand. Het is ontworpen met het oog op de Duitse markt en de hoge kwaliteitsnormen die Duitse autobezitters verwachten.

Kies voor de Voldt Booster en ervaar eenvoudig, betrouwbaar en snel opladen, ongeacht welk elektrisch voertuig met Type 2-aansluiting je rijdt!

Specificatie's
Fabrikant Voldt®
Stroom 63A
Uitgangsvermogen 40 kW
Diameter kabel 5x16mm²
Frequentie 50/60 Hz
Afmetingen 64x30x50 (cm)
Gewicht 60 kg
Bedrijfstemperatuur -20°C - 70°C
Aansluiting voertuig zijde CCS2
Aansluiting stopcontact/laadstation 63A CEE krachtstroom
Lengte kabel 5 meter (aanpasbaar)
Aantal fasen 3
Waterdichtheid IP54
Certificering IEC 61851-1, IEC 61851-21-2, ISO/IEC 15118, DIN SPEC 70121, IEC 62196, EN 50620

Voordelen van een mobiele snellader

Terwijl de elektrische mobiliteit blijft voortschrijden, zoeken velen naar flexibele laadoplossingen voor hun voertuigen. Hier komen mobiele snelladers in beeld. Deze apparaten bieden tal van voordelen die hen onderscheiden van vaste laadstations:

Mobiliteit en Flexibiliteit: Het grootste voordeel zit al in de naam - ze zijn mobiel. Of het nu op een evenemententerrein is, bij een demonstratie, of gewoon als back-up oplossing - mobiele snelladers kunnen overal mee naartoe genomen worden en gebruikt worden waar nodig.

Geen permanente installatie: Op sommige locaties of huurpanden is het niet altijd mogelijk of economisch haalbaar om een permanent laadstation te installeren. Een mobiele snellader biedt hier de perfecte tijdelijke oplossing.

Inzet in afgelegen gebieden: Voor locaties die niet constant door elektrische voertuigen worden bezocht, zoals afgelegen hotels of parkeerplaatsen in natuurgebieden, kan een mobiele snellader een haalbare oplossing zijn zonder te investeren in permanente infrastructuur.

Backup tijdens piekmomenten: Tijdens grote evenementen of beurzen kan de vraag naar laadstations het bestaande aanbod overtreffen. Mobiele snelladers kunnen dan dienen als extra laadcapaciteit.

Snelle reactietijd: Bij een onverwachte uitval van de vaste laadinfrastructuur kunnen mobiele laders snel als vervanging worden ingezet om onderbrekingen te minimaliseren.

Aanpasbaar laadvermogen: Veel mobiele snelladers bieden de mogelijkheid om het laadvermogen aan te passen aan de behoeften en beschikbare netcapaciteit. Dit biedt extra flexibiliteit in verschillende gebruiksscenario's.

Kostenefficiëntie: In plaats van te investeren in meerdere vaste laadstations, kunnen bedrijven investeren in een of twee mobiele snelladers en deze flexibel inzetten naargelang de behoefte.


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij u graag verder!