• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Aiways Laadkabel

Ben je op zoek naar een goed laadkabel voor jouw Aiways? Wij hebben ze uit voorraad leverbaar.

Onderstaand kun je je elektrische of hybride Aiways selecteren om een overzicht van de meest geschikte laadkabels te krijgen.

Al onze laadkabels leveren wij met 3 jaar garantie, en worden gratis, binnen 24 uur naar u opgestuurd.

Onze Aiways U5 laadkabels zijn geschikt voor alle openbare laadpalen en voor laadboxen bij huis en op kantoor.

Ook hebben wij laadkabels die geschikt zijn voor jouw Aiways om op te laden via een 220-230V huishoudelijk stopcontact of via een krachtstroom stopcontact.

Wat zijn de laadeigenschappen de Aiways modellen?

Model Type stekker Type Laadvermogen
Aiways U5 Type 2 1 Fase 32 Ampère 7,4 kW


Aiways Type 2 EV laadkabel

De Laadkabels bij Voldt zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daar zijn wij zo zeker van, dat wij 3 jaar garantie geven op onze laadkabels geschikt voor Aiways. De laadkabels die geschikt zijn voor Aiways zijn altijd een laadkabel type 2. Deze wordt ook wel type Mennekes genoemd omdat de fabrikant Mennekes de oorspronkelijke fabrikant is van deze stekker. 

Aiways laadkabel kopen

Aiways is een Chinees autobedrijf dat relatief nieuw is op de markt. Ze hebben echter al naam gemaakt met hun vernieuwende en hoogwaardige voertuigen. Een van de populairste modellen in hun gamma is de Aiways U5, dat is een SUV die ontworpen is met gezinnen in gedachten. De U5 is uitgerust met tal van veiligheidsvoorzieningen, en heeft ook een ruim interieur en een geavanceerd infotainmentsysteem. Plus, zijn eigentijdse vormgeving zal zeker hoofden doen omdraaien op de weg. Bij Voldt vindt u een ruim assortiment aan type 2 laadkabels geschikt voor de Aiways U5

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Aiways gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij u graag verder!