• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Aiways U5 laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Aiways U5? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Aiways U5 en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg jouw Aiways U5 laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Aiways U5

De Aiways U5 elektrische SUV is een stijlvol en praktisch voertuig dat perfect is voor gezinnen of iedereen die een betrouwbaar en betaalbaar vervoermiddel nodig heeft. De U5 heeft een comfortabel en ruim interieur, met veel ruimte voor passagiers en lading. Hij zit ook vol met de nieuwste technologie, waaronder een touchscreen scherm, Bluetooth connectiviteit, en lane-keeping assist. En met een actieradius tot 330 km op een enkele lading kan de U5 zelfs de langste ritten met gemak aan. Of je nu een zuinige dagelijkse bestuurder zoekt of een capabele gezins-SUV, de Aiways U5 electric is een prima keuze.

Eigenschappen laadkabel Aiways U5:

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Aiways U5? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Aiways U5 geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Aiways U5? 32 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Aiways U5? 1x7,4 kW = 7,4 kW

Laadkabel Aiways U5 online bestellen

Wij hebben de juiste laadkabel voor jouw Aiways U5. Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn gecertificeerd en worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Aiways U5 snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Aiways laadkabels!

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Aiways U5 gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!