Audi Laadkabel

Onderstaand kun je je Audi selecteren om een overzicht van de meest geschikte laadkabels te krijgen.

Al onze laadkabels leveren wij met 2 jaar garantie, en worden gratis, binnen 24 uur naar u opgestuurd.

Onze laadkabels zijn geschikt voor alle openbare laadpalen en voor laadboxen bij u thuis en op kantoor.

Ook hebben wij mobiele laadkabels die geschikt zijn voor jouw Audi om op te laden via een 220-230V huishoudelijk stopcontact of via een krachtstroom stopcontact.

Audi laadkabels per model


Audi laadkabel type 2

Berg uw Audi laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


Laadkabel Audi A3 E-tron

De Audi A3 E-Tron is een plug-in hybride compacte hatchback die werd geïntroduceerd in 2016. Het voertuig heeft een turbocharged 1,4-liter viercilindermotor en een elektromotor die samenwerken om 204 pk te produceren. De A3 E-Tron heeft een totale actieradius van ongeveer 600 km en kan tot 50 km afleggen op alleen elektrische energie. De batterij van de auto kan in ongeveer twee uur worden opgeladen met een laadkabel type 2. Benieuwd welke kabel je specifiek nodig hebt? Bekijk alle laadkabels voor de Audi A3 E-tron. Daarnaast hebben wij ook de laadkabels voor de Q4 E-tron, Q7 E-tron en de Audi E-tron GT

 

Laadkabel Audi E-tron 50/55

De Audi E-tron is een volledig elektrische SUV die voor het eerst werd geïntroduceerd in 2018. De E-tron is Audi's eerste in massa geproduceerde elektrische auto, en hij is verkrijgbaar in zowel batterij-aangedreven als plug-in hybride modellen. De E-tron wordt aangedreven door twee elektromotoren, één aan de voorzijde en één aan de achterzijde, die samen 429 pk genereren. De E-tron heeft een actieradius van meer dan 321 km op een enkele lading. Bekijk ons volledige assortiment Audi E-tron laadkabels.

 

Laadkabel Audi online bestellen

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Audi gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij u graag verder!