• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Audi A3 E-tron laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Audi A3 E-tron? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Audi A3 E-tron, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Audi A3 E-tron laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Audi A3 E-tron

De Audi A3 e-tron is een plug-in hybride elektrische auto die in 2014 werd geïntroduceerd. Het voertuig heeft een actieradius van maximaal 50 kilometer op alleen elektrische aandrijving, en een totale actieradius van maximaal 940 kilometer wanneer de benzinemotor wordt gebruikt. De A3 e-tron wordt aangedreven door een 1,4-liter TFSI-motor en een elektromotor, die samen 204 pk leveren. De auto kan in 7,6 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur accelereren en heeft een topsnelheid van 222 kilometer per uur. De A3 e-tron is verkrijgbaar als hatchback en als Sportback.

De Audi A3 e-tron heeft een laadvermogen van 11 kW, wat perfect is voor kleinere woningen of bedrijven. Je laadt hem op met een type 2 laadkabel. Zijn gestroomlijnde design en moderne kenmerken maken hem een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een efficiënte en stijlvolle elektrische auto.

Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Audi laadkabels!

Op zoek naar een laadkabel voor andere auto's van Audi?

Laadkabel Audi A3 E-tron online bestellen

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Audi A3 E-tron gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij u graag verder!