• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Audi E-tron 50/55 laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Audi E-tron 50/55? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Audi E-tron 50/55, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Laadkabels geschikt voor de Audi E-tron 50/55

Berg jouw Audi E-tron 50/55 laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Audi  E-tron 50/55

De E-tron 50/55 is een batterij-elektrisch voertuig geproduceerd door Audi. Hij werd in 2019 geïntroduceerd als instapmodel van de E-tron SUV-reeks. De E-tron 50/55 heeft een kleiner accupakket en een kleinere elektromotor dan de E-tron-modellen in het hogere segment, en heeft daardoor een lagere actieradius en een tragere acceleratie. Hij biedt echter nog steeds hetzelfde hoge niveau van afwerking en luxe kenmerken als zijn duurdere broers en zussen. De E-tron 50/55 kan tot 365 km afleggen op een enkele lading, waardoor hij ideaal is voor stadsritten. Hij is ook uitgerust met een hele reeks geavanceerde rijhulpsystemen, zoals adaptieve cruise control en lane keep assist. Met zijn combinatie van actieradius, luxe en technologie zal de E-tron 50/55 zeker in de smaak vallen bij een brede waaier van kopers.

Eigenschappen Audi E-tron 50/55:

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Audi E-tron 50/55? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Audi E-tron 50/55 geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Audi E-tron 50/55? Minimaal 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Audi E-tron 50/55? 3x3,7 Kw = 11 kW

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen.

Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Audi E-tron 50/55 snel kan opladen.

Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Audi laadkabels!

Op zoek naar een laadkabel voor andere auto's van Audi?


Laadkabel Audi E-tron 50/55 online bestellen

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Audi E-tron 50/55 gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij u graag verder!