• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Audi E-tron GT laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Audi E-tron GT? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Audi E-tron GT, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Laadkabels geschikt voor de Audi E-tron GT

Berg jouw Audi Q7 E-tron laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Audi E-tron GT

De volledig nieuwe Audi E-tron GT is een ultramoderne elektrische sportwagen die luxe en prestaties combineert als nooit tevoren. Met een actieradius tot 487 km is de E-tron GT in staat om zelfs de langste reizen met gemak aan te kunnen. Aangedreven door twee elektromotoren produceert de E-tron GT een vermogen van 350 kW en een koppel van 637 Nm, waardoor hij in slechts 3,9 seconden van 0-100 km/u kan accelereren. En met een topsnelheid van 250 km/u zal de E-tron GT zeker de aandacht trekken op de openbare weg. Maar het gaat niet alleen om prestaties - de E-tron GT heeft ook een prachtig ontworpen interieur met voldoende ruimte voor vijf volwassenen om comfortabel te reizen. Met zijn vooruitstrevende technologie en baanbrekend design zal de Audi E-tron GT je kijk op elektrische auto's zeker veranderen.


Eigenschap Audi E-Tron GT
Accu capaciteit 93,4 kWh
Laadkabel type Type 2 (Mennekes)
1 of 3 fase opladen 3-fase
Ampere 16A (AC) / 350A (DC)
Laadvermogen in kW 11 kW (AC) / 270 kW (DC)
Locatie snellaadpoort Linker zijde
Laadtijd AC 0-max ~8,5 uur
Actieradius WLTP ~480 km
Acceleratie 0-100 km/u 4,1 seconden
Vermogen 475 pk (350 kW)
Koppel 630 Nm
Aandrijving Quattro (4WD)

Welke type laadkabel is geschikt voor de Audi E-Tron GT?

Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)

Is de Audi E-Tron GT geschikt voor 1 of 3 faserig laden?

3 fase (ook wel Mode 3 genoemd)

Welke ampère is geschikt voor de Audi E-Tron GT?

Minimaal 16 Ampere.

Wat is het maximale oplaadvermogen van de Audi E-Tron GT?

3x3,7kW = 11kW

Laadkabel Audi E-Tron GT online bestellen

Wij leveren niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen.

Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Audi E-tron GT snel kan opladen.

Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Audi laadkabels!

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Audi E-tron GT gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij u graag verder!