• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

Audi Q4 E-tron laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Audi Q4 E-tron? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Audi Q4 E-tron, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg jouw Audi Q4 E-tron netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Audi Q4 E-tron

De gloednieuwe Audi Q4 E-tron is een langverwachte SUV die het beste van twee werelden combineert: het gestroomlijnde design van een Audi met de efficiëntie van een elektrische auto. De Q4 E-tron wordt aangedreven door twee elektromotoren die samen een vermogen van 225 kW genereren, waarmee het een van de krachtigste SUV's in zijn klasse is. Met een actieradius tot 500 km kan de Q4 E-tron moeiteloos lange ritten aan. En dankzij de snelle oplaadmogelijkheden kan hij snel worden opgeladen voor kortere ritten. Binnenin beschikt de Q4 E-tron over een ruim en comfortabel interieur dat baadt in natuurlijk licht. De SUV beschikt ook over een indrukwekkend aantal state-of-the-art voorzieningen, waaronder een digitale cockpit, een Head-Up Display en draadloos opladen voor apparaten. Met zijn combinatie van vermogen, actieradius en luxe zal de Audi Q4 E-tron zeker in de smaak vallen bij SUV-kopers.

Eigenschappen Audi Q4 E-tron

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Audi Q4 E-tron? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Audi Q4 E-tron geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Audi Q4 E-tron? Minimaal 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Audi Q4 E-tron? 3x3,7 Kw = 11 Kw

Wij leveren niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Audi Q4 E-tron snel kan opladen.

Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Audi laadkabels!

Op zoek naar een laadkabel voor andere auto's van Audi?

 

Laadkabel Audi Q4 E-tron online bestellen

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Audi Q4 E-tron gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij u graag verder!