• Verstuurd binnen 24 uur
  • Gratis verzending
  • Gratis retournering
  • 2 jaar garantie

Audi Q7 E-tron laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Audi Q7 E-tron? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Audi Q7 E-tron, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Laadkabels geschikt voor de Audi Q7 E-tron

Berg jouw Audi Q7 E-tron laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Audi Q7 E-tron

De gloednieuwe Audi A7 Sportback e-tron plugin hybrid is een baanbrekende auto die het beste van twee werelden biedt - het comfort en de luxe van een executive sedan met de milieuvriendelijke voordelen van een elektrische auto. Met een actieradius tot 56 km op alleen de elektromotor, op één lading. Gecombineerd met de dieselmotor is de A7 e-tron perfect voor lange als korte afstanden, en zijn ruime interieur en geavanceerde functies maken het een plezier om in te rijden. Of u nu op zoek bent naar een efficiënte manier om u in de stad te verplaatsen of wilt genieten van een comfortabele road trip, de Audi A7 Sportback e-tron is de perfecte keuze.

Audi Q7 E-tron opladen

Wij leveren niet zomaar laadkabels voor jouw Audi Q7 E-tron. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen.

Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Audi Q7 E-tron snel kan opladen.

Eigenschappen Audi Q7 E-tron:

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Audi Q7 E-tron? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Audi Q7 E-tron geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Audi Q7 E-tron? Minimaal 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Audi Q7 E-tron? 3x3,7 Kw = 11 Kw

Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Audi laadkabels!

Op zoek naar een laadkabel voor andere auto's van Audi?


Laadkabel online bestellen

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Audi Q7 E-tron gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij u graag verder!