BMW 225xe laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw BMW 225xe? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de BMW 225xe, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.

 De juiste laadkabel voor jouw BMW 225xe

De BMW 225xe is een elektrische auto die een actieradius van 50 km heeft op alleen de elektromotor. Het is een plug-in hybride elektrische auto. De BMW 225xe werd in 2016 geïntroduceerd. Hij is gebaseerd op het BMW 2 Serie platform. De BMW 225xe wordt aangedreven door een 1,5-liter driecilinder turbomotor en een elektromotor. Het totale vermogen bedraagt 170 pk. De elektromotor bevindt zich bij de achteras. De BMW 225xe heeft een automatische versnellingsbak met zes versnellingen. De auto heeft een topsnelheid van 200 km/u. De acceleratie van 0 tot 100 km/u duurt 7,6 seconden. De BMW 225xe werd geïntroduceerd om aan de emissienormen van de Europese Unie te voldoen. De auto is in vijf verschillende landen verkrijgbaar: Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

Laadeigenschappen BMW 225xe

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de BMW 225xe? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de BMW 225xe geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de BMW 225xe? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de BMW 225xe? 1x3,7 Kw = 3,7 Kw

Laadkabel BMW 225xe online bestellen

Wij leveren niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw BMW 225xe snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze BMW laadkabels!

Bekijk ook eens ons assortiment laadkabels van de andere elektrische opties van BMW:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw BMW 225xe gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!