BMW 320e eDrive laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw BMW 320e eDrive? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de BMW 320e eDrive, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je BMW 320e eDrive laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw BMW 320e eDrive

De BMW 320e PHEV is een indrukwekkende hybride sedan die alle kracht en stijl van een BMW combineert met extra brandstofbesparende technologie. Hij wordt aangedreven door een 2,0-liter viercilinder turbomotor en een geavanceerde elektromotor, wat een totaal vermogen oplevert van 252 pk en 420 Nm, waardoor hij in slechts 6,2 seconden van 0 naar 100 km/u kan accelereren. Bovendien kunt u dankzij de 11,6 kWh lithium-ion batterij tot 42 km rijden op één volle lading - perfect voor woon-werkverkeer of korte ritjes door de stad, zodat u gemakkelijk brandstof kunt besparen en uw ecologische voetafdruk kunt minimaliseren. Al met al rijdt deze slanke, luxueuze hybride als een droom en biedt hij het beste van twee werelden zonder afbreuk te doen aan prestaties of gebruikerservaring.

Laadeigenschappen BMW 320e eDrive

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de BMW 320e eDrive? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de BMW 320e eDrive geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de BMW 320e eDrive? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de BMW 320e eDrive? 1x3,7 Kw = 3,7 Kw

Laadkabel BMW 320e eDrive bestellen

Wij leveren niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw BMW 320e eDrive snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze BMW laadkabels!

Bekijk ook eens ons assortiment laadkabels van de andere elektrische opties van BMW:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw BMW 320e eDrive gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!