• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

BMW 520e eDrive laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw BMW 520e eDrive? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de BMW 520e eDrive, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.

 


Berg je BMW 520e eDrive netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw BMW 520e eDrive

De BMW 520e eDrive phev heeft de rijervaring naar een nieuw niveau getild en biedt bestuurders een opwindende en plezierige rit. Met zijn hybride technologie, waarmee u kunt schakelen tussen elektrische en benzinekracht, is deze auto zowel efficiënt als betrouwbaar. Hij heeft ook een indrukwekkende actieradius, waardoor bestuurders tot 63 km emissievrije zuiver elektrische kilometers kunnen afleggen. Met extreem lage gebruikskosten en een royale standaarduitrusting is deze auto perfect voor iedereen die op zoek is naar luxe tegen een betaalbare prijs. Of u nu op zoek bent naar comfort op lange reizen of gewoon snel van punt A naar punt B wilt, deze BMW levert in overvloed!

Laadeigenschappen BMW 520e eDrive

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de BMW 520e eDrive? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de BMW 520e eDrive geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de BMW 520e eDrive? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de BMW 520e eDrive? 1x3,7 Kw = 3,7 Kw

Laadkabel BMW 520e eDrive online bestellen

Wij leveren niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw BMW 520e eDrive snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze BMW laadkabels!

Bekijk ook eens ons assortiment laadkabels van de andere elektrische opties van BMW:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw BMW 520e eDrive gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!