• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

BMW 530e eDrive laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw BMW 530e eDrive? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de BMW 530e eDrive, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.

 


Berg je BMW 530e eDrive netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw BMW 530e eDrive

De BMW 530e eDrive is een plug-in hybride elektrische auto met een actieradius van maximaal km. Hij heeft een topsnelheid van 130 km/u op de elektromotor en kan in 7,6 seconden van 0-100 km/u optrekken. De 530e eDrive maakt gebruik van een viercilinder benzinemotor en een elektromotor, die geïntegreerd zijn in de achttraps Steptronic transmissie. De transmissie is zo ontworpen dat ze naadloos samenwerkt met de motor en de elektromotor, zodat ze vermogen levert wanneer dat het meest nodig is. De batterij van de 530e eDrive kan worden opgeladen met een standaard huishoudelijk stopcontact, en hij kan ook tijdens het rijden worden opgeladen met behulp van het regeneratieve remsysteem. De 530e eDrive is een uiterst efficiënt voertuig dat slechts 49 g/km CO₂ uitstoot, waarmee het een van de milieuvriendelijkste voertuigen op de weg van vandaag is.

Laadeigenschappen BMW 530e eDrive

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de BMW 530e eDrive? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de BMW 530e eDrive geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de BMW 530e eDrive? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de BMW 530e eDrive? 1x3,7 Kw = 3,7 Kw

Laadkabel BMW 530e eDrive online bestellen

Wij leveren niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw BMW 530e eDrive snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze BMW laadkabels!

Bekijk ook eens ons assortiment laadkabels van de andere elektrische opties van BMW:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw BMW 530e eDrive gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!