• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

BMW 545e eDrive laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw BMW 545e eDrive? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de BMW 545e eDrive, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.

 


Berg je BMW 545e eDrive netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw BMW 545e eDrive

BMW's 545e eDrive phev zet de nieuwe standaard voor high-performance luxewagens. Hij is uitgerust met een krachtige zescilinder lijnmotor en een geavanceerde elektrische motor voor een moeiteloze rijervaring. BMW heeft ook batterijtechnologie van de volgende generatie geïntegreerd om de energie-efficiëntie te optimaliseren, zodat de auto efficiënt meer dan 100 kilometer kan rijden op één lading elektriciteit. Het hybride systeem biedt bestuurders de keuze tussen comfort, prestaties en milieuvriendelijke opties om hun perfecte balans achter het stuur te vinden. Als een van de meest luxueuze phev's in zijn klasse zal BMW's 545e zeker uw verwachtingen overtreffen, zowel op het circuit als op de open weg.

Laadeigenschappen BMW 545e eDrive

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de BMW 545e eDrive? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de BMW 545e eDrive geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de BMW 545e eDrive? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de BMW 545e eDrive? 1x3,7 Kw = 3,7 Kw

LaadkabelBMW 545e eDrive online bestellen

Wij leveren niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw BMW 545e eDrive snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze BMW laadkabels!

Bekijk ook eens ons assortiment laadkabels van de andere elektrische opties van BMW:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw BMW 545e eDrive gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!