• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

BMW 740e eDrive laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw BMW 740e eDrive? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de BMW 740e eDrive, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.

 


Berg je BMW 740e eDrive laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw BMW 740e eDrive

De BMW 740e eDrive is een plug-in hybride elektrische auto die in 2016 werd geïntroduceerd. De 740e heeft een gecombineerde elektrische actieradius van tot 37 km en kan een topsnelheid van 235 km/u halen. Hij wordt aangedreven door een turbogeblazen 2.0-liter viercilinder motor en een elektromotor die in totaal 322 paardenkrachten levert. De 740e kan worden opgeladen met een standaard huishoudelijk stopcontact of een snellere Level 2 lader. De 740e werd ontworpen om het beste van twee werelden te bieden, door de prestaties en luxe van een BMW te combineren met de efficiëntie en milieuvriendelijkheid van een elektrische auto. Of je nu geld wilt besparen op brandstof of je ecologische voetafdruk wilt verkleinen, de 740e is een uitstekende keuze.

Laadeigenschappen BMW 740e eDrive

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de BMW 740e eDrive? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de BMW 740e eDrive geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de BMW 740e eDrive? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de BMW 740e eDrive? 1x3,7 Kw = 3,7 Kw

Laadkabel BMW 740e eDrive online bestellen

Wij leveren niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw BMW 740e eDrive snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze BMW laadkabels!

Bekijk ook eens ons assortiment laadkabels van de andere elektrische opties van BMW:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw BMW 740e eDrive gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!