• Verstuurd binnen 24 uur
  • Gratis verzending
  • Gratis retournering
  • 2 jaar garantie

BMW 745e eDrive laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw BMW 745e eDrive? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de BMW 745e eDrive, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.

 


Berg je BMW 745e eDrive laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw BMW 740e eDrive

De BMW 745e eDrive phev zet werkelijk een nieuwe standaard voor efficiënt en luxueus vervoer. Deze auto combineert een indrukwekkend elektrisch vermogen met het gemak van een aanpasbare benzinemotor en garandeert hoge prestaties, zelfs in uitdagende rijomstandigheden. Met een bereik tot 100 km is hij zeer geschikt voor langeafstandsritten, terwijl het intelligente energiebeheer ervoor zorgt dat de lading van de batterij op een constant niveau wordt gehouden. Dit alles maakt de BMW 745e eDrive phev ideaal voor wie wil genieten van een luxewagen in het hogere segment zonder aan efficiëntie in te boeten.

Laadeigenschappen BMW 745e eDrive

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de BMW 745e eDrive? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de BMW 745e eDrive geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de BMW 745e eDrive? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de BMW 745e eDrive? 1x3,7 Kw = 3,7 Kw

LaadkabelBMW 745e eDrive online bestellen

Wij leveren niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw BMW 745e eDrive snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze BMW laadkabels!

Bekijk ook eens ons assortiment laadkabels van de andere elektrische opties van BMW:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw BMW 745e eDrive gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!