• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

BMW i3 22 Kwh accu Ladekabel

Sie sind auf der Suche nach einem Ladekabel für Ihren BMW i3 mit 22 Kwh Akku? Wir haben das richtige Ladekabel für Sie auf Lager!

Gerne erläutern wir Ihnen die Ladeeigenschaften des BMW i3 mit 22 Kwh Batterie und welches Ladegerät oder Heimladegerät dafür am besten geeignet ist.

So können Sie sich schnell und einfach einen Überblick verschaffen, welches Ladekabel oder Heimladegerät für Sie am besten geeignet ist.


Berg jouw BMW i3 met 22 Kwh accu laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw BMW i3 met 22 Kwh accu

De i3 is een elektrische auto, geproduceerd door de Duitse automaker BMW. De i3 werd voor het eerst uitgebracht in 2013 en is momenteel aan zijn tweede generatie toe. In tegenstelling tot andere elektrische auto's op de markt heeft de i3 een 22 Kwh batterij, waarmee hij tot 200 km kan rijden op een enkele lading. Bovendien is de i3 bijna helemaal van koolstofvezel gemaakt, wat hem tot een van de lichtste auto's op de weg maakt. Als resultaat van zijn unieke ontwerp heeft de i3 verschillende prijzen gekregen, waaronder de World Green Car of the Year en de European Car of the Year. Hoewel hij niet zonder nadelen is, is de i3 een indrukwekkend staaltje van techniek dat de toekomst van duurzaam vervoer vertegenwoordigt.

Let goed op! De BMW i3 33 Kwh accu en de BMW i3 42 Kwh accu hebben beide een andere laadkabel nodig dan deze uitvoering!

Laadeigenschappen BMW i3 met 22 Kwh accu

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de BMW i3 met 22 Kwh accu? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de BMW i3 met 22 Kwh accu geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de BMW i3 met 22 Kwh accu? 32 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de BMW i3 met 22 Kwh accu? 1x7,4 Kw = 7,4 Kw

 

Laadkabel BMW i3 met 22 Kwh accu online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw BMW i3 met 22 Kwh accu snel kan opladen.
Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze BMW laadkabels!

Bekijk ook eens ons assortiment laadkabels van de andere elektrische opties van BMW:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw BMW i3 met 22 Kwh accu gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!