• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

BMW i3 33 Kwh accu laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw BMW i3 met 33 Kwh accu? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de BMW i3 met 33 Kwh accu, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je BMW i3 met 33 Kwh accu laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw BMW i3 met 33 Kwh accu

De BMW i3 is een populaire elektrische auto die een actieradius heeft van tot 200 km op een enkele lading. De i3 is uitgerust met een 33 kWh batterij, die een van de grootste in zijn klasse is. Daardoor kan de i3 op een enkele lading verder rijden dan de meeste andere elektrische auto's. Bovendien heeft de i3 een snelle oplaadtijd, zodat hij ook geschikt is voor lange afstanden. De i3 is ook uitgerust met voorzieningen die hem comfortabel en veilig laten rijden, zoals adaptieve cruise control en lane keeping assist. Daardoor is de i3 een populaire keuze voor bestuurders van elektrische auto's.

Let op! De BMW i3 met 22 Kwh accu heeft een ander laadkabel nodig!

Eigenschappen BMW i3 met 33 Kwh accu

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de BMW i3 met 33 Kwh accu? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de BMW i3 met 33 Kwh accu geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de BMW i3 met 33 Kwh accu? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de BMW i3 met 33 Kwh accu? 3x3,7 Kw = 11 Kw

Laadkabel BMW i3 met 33 Kwh accu online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw BMW i3 met 33 Kwh accu snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze BMW laadkabels!

Bekijk ook eens ons assortiment laadkabels van de andere elektrische opties van BMW:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw BMW i3 met 33 Kwh accu gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!