• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

BMW i3 42 Kwh accu laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw BMW i3 met 42 Kwh accu? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de BMW i3 met 42 Kwh accu, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je BMW i3 met 42 Kwh accu laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw BMW i3 met 42 Kwh accu

De BMW i3 met 42 Kwh batterij is een elektrische auto die een actieradius heeft van tot 310 Km. Dat maakt hem een prima keuze voor wie zijn ecologische voetafdruk wil verkleinen of een auto nodig heeft die betrouwbaar en efficiënt is. De i3 heeft een topsnelheid van 150 km/u en kan in slechts 7,2 seconden van 0 tot 100 km/u optrekken. Hij heeft ook allerlei kenmerken die hem tot een plezier maken om in te rijden, zoals achterwielaandrijving, comfortabele zitplaatsen, en een indrukwekkend geluidssysteem. Of je nu een elektrische auto zoekt voor je dagelijkse woon-werk verkeer of voor langere ritten, de BMW i3 met 42 Kwh batterij voldoet zeker aan je behoeften.

Let op! De BMW i3 met 22 Kwh accu heeft een ander laadkabel nodig!

Eigenschappen BMW i3 met 42 Kwh accu

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de BMW i3 met 42 Kwh accu? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de BMW i3 met 42 Kwh accu geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de BMW i3 met 42 Kwh accu? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de BMW i3 met 42 Kwh accu? 3x3,7 Kw = 11 kW

 

Laadkabel BMW i3 met 42 Kwh accu online bestellen

Wij leveren niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw BMW i3 met 42 Kwh accu snel kan opladen.

Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze BMW laadkabels!

Bekijk ook eens ons assortiment laadkabels van de andere elektrische opties van BMW:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw BMW i3 met 42 Kwh accu gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!