• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

BMW i4 laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw BMW i4? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de BMW i4 en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.

 


Berg je BMW i4 laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw BMW i4

De gloednieuwe BMW i4 is een elektrische auto die een actieradius van tot 350 km op één lading biedt. Aangedreven door een achterin geplaatste elektromotor kan de i4 in slechts 4,8 seconden van 0-100 km/u optrekken. De i4 is ook voorzien van een heleboel geavanceerde technologieën, waaronder een innovatief eDrive systeem waarmee de auto zowel in elektrische als hybride modus kan rijden. Bovendien is de i4 uitgerust met een geavanceerd navigatiesysteem dat gebruik maakt van real-time verkeersgegevens om bestuurders te helpen files te vermijden en de snelste route naar hun bestemming te vinden. Met zijn unieke combinatie van prestaties, actieradius en technologie zal de BMW i4 zeker de aandacht trekken op de weg.

Laadeigenschappen BMW i4:

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de BMW i4? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de BMW i4 geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de BMW i4? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de BMW i4? 3x3,7 Kw = 11 kW

 

Laadkabel BMW i4 online bestellen

Wij leveren niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw BMW i4 snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze BMW laadkabels!

Bekijk ook eens ons assortiment laadkabels van de andere elektrische opties van BMW:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw BMW i4 gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!