• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

BMW i7 laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw BMW i7? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de BMW i7 en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.

 


Berg je BMW i7 laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw BMW i7

De BMW i7 is een elektrische auto die een actieradius heeft van maximaal 500 km. Hij kan van 0 naar 100 km/u accelereren in slechts 4,4 seconden. De i7 is ook uitgerust met een aantal voorzieningen die het een plezier maken om ermee te rijden, zoals adaptieve cruise control, lane keeping assist, en een heads-up display. De i7 is niet alleen snel en leuk om te rijden, hij is ook milieuvriendelijk. Omdat hij geen uitstoot heeft, is hij vriendelijker voor de planeet dan traditionele benzine- of dieselauto's. En met een actieradius tot 373 km kan hij lange ritten met gemak aan. Dus als je een elektrische auto zoekt die aan alle eisen voldoet, moet de BMW i7 bovenaan je lijstje staan.

Laadeigenschappen BMW i7:

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de BMW i7? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de BMW i7 geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de BMW i7? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de BMW i7? 3x3,7 kW = 11 kW

Laadkabel BMW i7 online bestellen

Wij leveren niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw BMW i7 snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze BMW laadkabels!

Bekijk ook eens ons assortiment laadkabels van de andere elektrische opties van BMW:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw BMW i7 gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!