• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

BMW i8 laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw BMW i8? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de BMW i8, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je BMW i8 laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw BMW i8

De geheel nieuwe BMW i8 is een plug-in hybride supercar die de grenzen opzoekt van wat mogelijk is. Met een dubbele turbomotor en een elektromotor heeft de i8 een gecombineerd vermogen van 357 paardenkrachten en 420 lb-ft koppel. Daarmee kan hij van 0-100 kph in slechts 4,4 seconden. De i8 heeft ook een indrukwekkende actieradius, met een volledig opgeladen accu kan hij tot 37 km afleggen op alleen elektrische aandrijving. En dankzij zijn lichtgewicht koolstofvezel constructie weegt de i8 slechts 1.495 kg. Het resultaat is een supercar die niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook ongelooflijk leuk om te rijden. 

Laadeigenschappen BMW i8

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de BMW i8? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de BMW i8 geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de BMW i8? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de BMW i8? 1x3,7 Kw = 3,7 Kw

Laadkabel online bestellen

Wij leveren niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw BMW i8 snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze BMW laadkabels!

Bekijk ook eens ons assortiment laadkabels van de andere elektrische opties van BMW:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw BMW i8 gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!