• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

BMW iX M60 laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw BMW iX M60? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de BMW iX M60 en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.

 


Berg je BMW iX M60 laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw BMW iX M60

De gloednieuwe BMW iX is de eerste Sports Activity Vehicle die op een volledig nieuw elektrisch platform gebouwd is. Hij wordt aangedreven door twee elektromotoren die samen een vermogen van 503 pk genereren en in slechts 4,6 seconden van 0-100 km/u kan optrekken. De iX heeft een actieradius van tot 600 km op een enkele lading, waarmee hij een van de meest capabele EV's op de markt is. Het interieur van de iX is ruim en modern, met een groot centraal touchscreen scherm en veel ruimte voor passagiers en lading. Het exterieurontwerp is strak en sportief, met een agressieve voorkant en naar achteren zwiepende koplampen. De iX is een indrukwekkende prestatie in elektrische voertuigtechniek, en hij zet de toon voor een nieuw tijdperk van BMW prestaties.

Laadeigenschappen BMW iX M60

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de BMW iX M60? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de BMW iX M60 geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de BMW iX M60? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de BMW iX M60? 3x3,7 kW = 11 kW

Laadkabel BMW iX M60 online bestellen

Wij leveren niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw BMW iX M60 snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze BMW laadkabels!

Bekijk ook eens ons assortiment laadkabels van de andere elektrische opties van BMW:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw BMW iX M60 gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!