• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

BMW iX xDrive laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw BMW iX xDrive? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de BMW iX xDrive en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je BMW iX xDrive laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw BMW iX xDrive

De nieuwe BMW iX xDrive is een elektrische SUV die tot 500 km kan afleggen op een enkele lading. Hij wordt geleverd met een 200 kW motor en een 95 kWh accu, waarmee hij een van de krachtigste en efficiëntste elektrische voertuigen op de markt is. De iX xDrive heeft ook een heleboel geavanceerde functies, zoals adaptieve cruise control, lane keep assist, en een heads-up display. En met zijn strakke vormgeving en ruime interieur zal de iX xDrive zeker hoofden doen omdraaien, waar hij ook komt. Of je nu op zoek bent naar een praktische dagelijkse bestuurder of een stijlvolle auto voor een weekendje weg, de BMW iX xDrive is de perfecte keuze.

Laadeigenschappen BMW iX xDrive:

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de BMW iX xDrive? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de BMW iX xDrive geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de BMW iX xDrive? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de BMW iX xDrive? 3x3,7 Kw = 11 kW

Laadkabel online bestellen

Wij leveren niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw BMW iX xDrive snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze BMW laadkabels!

Bekijk ook eens ons assortiment laadkabels van de andere elektrische opties van BMW:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw BMW iX xDrive gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!