• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

BMW iX xDrive40 laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw BMW iX xDrive40? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de BMW iX xDrive40 en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je BMW iX xDrive40 laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw BMW iX xDrive40

De BMW iX xDrive40 is een revolutionaire auto, die bestuurders een breed scala aan krachtige prestaties biedt en tegelijkertijd ongelooflijk milieuvriendelijk is. Deze auto kan tot 400 kilometer afleggen op één volledige lading van de elektrische accu wanneer hij gebruik maakt van zijn geavanceerde aandrijflijn. Niet alleen dat, maar de technologie aan boord van dit model omvat ook uitstekende navigatiemogelijkheden en handige smartphone-integratie. De BMW iX xDrive40 is de perfecte combinatie van opwindende prestaties en betrouwbare efficiency, zodat u overal komt waar u heen wilt zonder het milieu te belasten.

Laadeigenschappen BMW iX xDrive40:

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de BMW iX xDrive40? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de BMW iX xDrive40 geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de BMW iX xDrive40? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de BMW iX xDrive40? 3x3,7 Kw = 11 kW

Laadkabel BMW iX xDrive40 online bestellen

Wij leveren niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw BMW iX xDrive40 snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze BMW laadkabels!

Bekijk ook eens ons assortiment laadkabels van de andere elektrische opties van BMW:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw BMW iX xDrive40 gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!