• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

BMW iX xDrive50 laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw BMW iX xDrive50? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de BMW iX xDrive50 en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je BMW iX xDrive50 laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw BMW iX xDrive50

De BMW iX xDrive50 is een uitmuntend stukje technologie in de luxe SUV-markt. Deze volledig elektrische auto kan een topsnelheid bereiken van 200 km/u en heeft een actieradius van ongeveer 600 km wanneer hij volledig is opgeladen. Met zijn geavanceerde vierwielaandrijving en 508 pk staat de iX garant voor krachtige prestaties en emissievrij rijden. Hij zit niet alleen vol ongelooflijke voorzieningen zoals een glazen panoramadak en een luxueus interieur, maar biedt ook een ongeëvenaard veiligheidsniveau - van bestuurdersassistentie tot actieve cruise control, u kunt zich veilig voelen in deze stijlvolle en toch betrouwbare wagen. De BMW iX xDrive50 is echt een indrukwekkende machine, perfect voor wie een luxueuze SUV-ervaring wil met milieubewustzijn als uitgangspunt.

Laadeigenschappen BMW iX xDrive50:

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de BMW iX xDrive50? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de BMW iX xDrive50 geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de BMW iX xDrive50? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de BMW iX xDrive50? 3x3,7 Kw = 11 kW

Laadkabel BMW iX xDrive50 online bestellen

Wij leveren niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw BMW iX xDrive50 snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze BMW laadkabels!

Bekijk ook eens ons assortiment laadkabels van de andere elektrische opties van BMW:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw BMW iX xDrive50 gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!