• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

BMW X1 eDrive laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw BMW X1 eDrive? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de BMW X1 eDrive, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je BMW X1 eDrive laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw BMW X1 eDrive

De BMW X1 eDrive is een revolutionaire plug-in hybride auto die het gemak van een elektrische auto naadloos combineert met de betrouwbaarheid en prestaties van een traditionele SUV. Hij biedt tot 57 kilometer emissievrij rijden in elektrische modus en nog eens 640 kilometer met zijn tweeliter TwinPower turbomotor. De BMW X1 eDrive brengt rijden op een ander niveau met een indrukwekkend laag brandstofverbruik en zonder compromissen op het vlak van comfort en luxe. Hij is uitgerust met tal van voorzieningen die speciaal voor plug-in hybride rijden zijn ontworpen, zoals intelligente energiebeheerfuncties, rijhulpsystemen, BMW EfficientDynamics technologie, lokale emissievrije zones, enz. en brengt de eigenaar uiteindelijk ongeëvenaard gemak en veiligheid. De X1 eDrive baant de weg voor een duurzamere toekomst van mobiliteit.

Laadeigenschappen BMW X1 eDrive

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de BMW X1 eDrive? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de BMW X1 eDrive geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de BMW X1 eDrive? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de BMW X1 eDrive? 1x3,7 Kw = 3,7 Kw

LaadkabelBMW X1 eDrive online bestellen

Wij leveren niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw BMW X1 eDrive snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze BMW laadkabels!

Bekijk ook eens ons assortiment laadkabels van de andere elektrische opties van BMW:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw BMW X1 eDrive gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!