• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

BMW X5 eDrive laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw BMW X5 eDrive? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de BMW X5 eDrive, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je BMW X5 eDrive laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw BMW X5 eDrive

De BMW X5 eDrive is een plug-in hybride SUV die voor het eerst in 2013 werd geïntroduceerd. Het voertuig heeft een actieradius van maximaal 35 km op alleen elektrische aandrijving, en een topsnelheid van 120 km/u. De SUV heeft ook een 8-traps automatische transmissie, en is standaard voorzien van vierwielaandrijving. De X5 eDrive wordt aangedreven door een combinatie van een 2.0-liter viercilinder turbomotor en een elektromotor. De viercilinder motor levert 241 pk, terwijl de elektromotor daar nog eens 111 pk en aan toevoegt. Samen zorgen de twee krachtbronnen ervoor dat de X5 eDrive in 6,8 seconden van 0 naar 100 km/u kan accelereren. Wat brandstofverbruik betreft heeft de SUV een gecombineerde score van 2,1 L/100 km.

Laadeigenschappen BMW X5 eDrive

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de BMW X5 eDrive? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de BMW X5 eDrive geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de BMW X5 eDrive? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de BMW X5 eDrive? 1x3,7 Kw = 3,7 Kw

Laadkabel BMW X5 eDrive online bestellen

Wij leveren niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw BMW X5 eDrive snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze BMW laadkabels!

Bekijk ook eens ons assortiment laadkabels van de andere elektrische opties van BMW:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw BMW X5 eDrive gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!