• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

BYD laadkabel

BYD Auto is een Chinese autofabrikant die gespecialiseerd is in de productie van elektrische voertuigen. BYD Auto is wereldwijd marktleider in de productie en verkoop van elektrische voertuigen en een belangrijke speler in de ontwikkeling en verkoop van elektrische voertuigen in China. Het is een van de grootste producenten van elektrische voertuigen ter wereld en staat bekend om zijn innovatieve en geavanceerde technologie voor elektrisch rijden. BYD Auto zet zich in voor het creëren van een schoon energie-ecosysteem met de missie om duurzame en betrouwbare transportoplossingen te bieden.

Bij Voldt hebben wij de geschikte laadkabels voor alle BYD modellen. Zoek hieronder jouw BYD model uit en bekijk welke laadkabel je nodig hebt. 

 

Type 2, 3 fase tot 11 kW

Type 2, 1 fase tot 7,4 kW

Type 2, 3 fase tot 11 kWDeze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.

BYD Auto is een Chinese autofabrikant die gespecialiseerd is in de productie van elektrische voertuigen. BYD Auto is wereldwijd marktleider in de productie en verkoop van elektrische voertuigen en een belangrijke speler in de ontwikkeling en verkoop van elektrische voertuigen in China. Het is een van de grootste producenten van elektrische voertuigen ter wereld en staat bekend om zijn innovatieve en geavanceerde technologie voor elektrisch rijden. BYD Auto zet zich in voor het creëren van een schoon energie-ecosysteem met de missie om duurzame en betrouwbare transportoplossingen te bieden. BYD Auto loopt voorop in de revolutie van elektrisch rijden en biedt een reeks voertuigen die zowel betaalbaar als efficiënt zijn. De reeks elektrische auto's omvat sedans, hatchbacks en SUV's, maar ook commerciële voertuigen zoals bussen en vrachtwagens.

Alle voertuigen van BYD Auto worden aangedreven door de eigen elektrische aandrijflijn en beschikken over geavanceerde technologieën zoals regeneratief remmen en snelladen. Het bedrijf biedt ook een reeks laadoplossingen voor zijn klanten, variërend van openbare laadstations tot thuislaadoplossingen. Het bedrijf heeft zwaar geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling om ervoor te zorgen dat zijn voertuigen veilig, betrouwbaar en efficiënt zijn. De voertuigen zijn uitgerust met de nieuwste veiligheidsvoorzieningen en -technologieën, waaronder geavanceerde hulpsystemen voor de bestuurder en geavanceerde systemen voor botsbeveiliging. BYD Auto is ook erg trots op zijn inzet voor een duurzaam milieu en zijn streven naar minder uitstoot.

BYD accu's

De BYD-batterijen zijn milieuvriendelijk, met een levensduur tot 8 jaar en recycleerbare onderdelen. Dit betekent dat bestuurders kunnen genieten van een langere levensduur voor hun BYD-auto's en ook helpen om de impact van autorijden op het milieu te verminderen. Over het geheel genomen zijn de BYD-batterijen een bewijs van het streven van het merk naar innovatie en betrouwbaarheid. Met hun geavanceerde batterijtechnologie en milieuvriendelijk ontwerp zijn de BYD-batterijen een uitstekende keuze voor bestuurders die op zoek zijn naar een betrouwbare en efficiënte auto.

Bij Voldt vindt je de beste laadkabels voor jouw BYD model. Alle auto's van BYD maken gebruik van een type 2 laadkabel, echter beschikken wel over verschillende laadvermogens. Bekijk snel onze laadkabels voor de BYD ATTO3, BYD HAN en de BYD TANG.

 

Laadkabel BYD online bestellen

De Laadkabels bij Voldt zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daar zijn wij zo zeker van, dat wij 3 jaar garantie geven op onze laadkabels geschikt voor BYD. De laadkabels die geschikt zijn voor BYD zijn altijd een laadkabel type 2

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw BYD gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij u graag verder!