• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

BYD ATTO3 laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw BYD ATTO3? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de BYD ATTO3, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je BYD ATTO3 laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw BYD ATTO3

De BYD ATTO3 verandert de manier waarop we tegen elektrisch rijden aankijken. Met zijn strakke design en krachtige motor is het geen wonder dat hij snel een van de populairste elektrische auto's op de markt wordt. De ATTO3 biedt soepele en comfortabele ritten, met een bereik tot gemiddeld 320km op een enkele lading. Zijn elektrische motor produceert tot 200 pk, zodat u snel kunt accelereren en hoge snelheden kunt aanhouden. De ATTO3 beschikt ook over geavanceerde veiligheidsvoorzieningen zoals rijbaanassistentie en automatische noodremmen, waardoor het een van de veiligste elektrische voertuigen op de markt is.

Voor het opladen heeft de BYD ATTO3 een groot aantal opties. U kunt hem opladen via een stopcontact thuis, een openbaar laadstation of zelfs via een zonnepaneel. De auto kan 80% capaciteit bereiken in slechts 45 minuten, waardoor het een van de snelst opladende elektrische auto's op de markt is. En met een bereik tot een kleine 500km in de zomer kunt u er zeker van zijn dat u tijdens uw reis niet zonder lading komt te zitten.

De BYD ATTO3 is de perfecte optie voor wie op zoek is naar een elektrisch voertuig dat prestaties en gemak combineert. Zijn krachtige elektrische motor zorgt voor een soepele en responsieve acceleratie, terwijl de geavanceerde veiligheidsvoorzieningen het een van de veiligste auto's op de markt maken. En dankzij de snelle oplaadtijden kunt u er zeker van zijn dat uw ATTO3 nooit zonder lading komt te zitten. Of u nu op zoek bent naar een elektrisch voertuig voor dagelijks woon-werkverkeer of een langeafstandsreis, de BYD ATTO3 is de perfecte keuze.

Laadeigenschappen BYD ATTO3:

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de BYD ATTO3? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de BYD ATTO3 geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de BYD ATTO3? Minimaal 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de BYD ATTO3? 3x3,7 Kw = 11 kW

 

Laadkabel BYD ATTO3 online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw BYD ATTO3 snel kan opladen.
Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze BYD laadkabels! Bekijk ook onze laadkabels voor de BYD TANG en de BYD HAN.

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw BYD ATTO3 laadkabel gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij u graag verder!