• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

BYD HAN laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw BYD HAN? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de BYD HAN, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je BYD HAN laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw BYD HAN

De BYD HAN is een volledig elektrische rijervaring die een groene en efficiënte manier van reizen biedt. Het is een slim en efficiënt voertuig dat een soepele en comfortabele rit biedt. Het heeft een strak en modern design, waardoor het een geweldige keuze is voor degenen die een statement willen maken. De BYD HAN wordt aangedreven door een accusysteem, dat een actieradius tot 500 km biedt, waardoor langere reizen met minder stops mogelijk zijn. Hij beschikt ook over een snellaadsysteem, waardoor hij in slechts 45 minuten tot 80% kan worden opgeladen. Aan een normale laadpaal laad je de auto in zo´n 9 uur weer helemaal op dankzij het 11kW laadvermogen. Dit maakt het een ideale keuze voor wie langere reizen moet maken met weinig tijd.

De BYD HAN biedt een comfortabele rijervaring. Hij heeft een ruim interieur met veel been- en hoofdruimte, waardoor het comfortabel is om langere tijd te rijden. Hij beschikt ook over een aantal geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, zoals airbags, antiblokkeerremmen en een achteruitrijcamera. Dat maakt hem tot een uitstekende keuze voor wie zijn veiligheid op de weg wil verzekeren.

De BYD HAN is een elektrische rijervaring die efficiëntie en gemak combineert. Dankzij het snellaadsysteem kan hij in slechts 45 minuten tot 80% worden opgeladen, waardoor het gemakkelijk is om na een lange rit weer de weg op te gaan. Het is ook een geweldige keuze voor degenen die willen besparen op brandstofkosten en hun ecologische voetafdruk willen verkleinen. De BYD HAN is een plezierige en efficiënte elektrische rijervaring die zeker in de smaak zal vallen. Het biedt een soepele rit en geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, waardoor het een uitstekende keuze is voor degenen die willen genieten van de voordelen van elektrisch rijden zonder afbreuk te doen aan comfort of gemak. Met zijn efficiënte oplaadsysteem en slanke ontwerp is de BYD HAN een uitstekende keuze voor wie de geneugten van elektrisch rijden wil ervaren.

Laadeigenschappen BYD HAN:

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de BYD HAN? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de BYD HAN geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de BYD HAN? Minimaal 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de BYD HAN? 3x3,7 Kw = 11 kW

 

Laadkabel BYD HAN online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw BYD HAN snel kan opladen.
Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze BYD laadkabels! Bekijk ook onze laadkabels voor de BYD ATTO3 en de BYD TANG.

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw BYD HAN laadkabel gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij u graag verder!