• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

BYD TANG laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw BYD TANG? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de BYD TANG, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je BYD TANG laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw BYD TANG

De BYD TANG is een luxueus elektrisch voertuig dat de wereld van elektrisch rijden stormenderhand verovert. Het zit vol met geavanceerde functies, waaronder een efficiënte en krachtige batterij en een bereik van 400 kilometer. De TANG heeft een strak en elegant design en kan topsnelheden bereiken van 200 kilometer per uur. Hij heeft een luxe interieur, met comfortabele en verstelbare stoelen en veel ruimte voor passagiers. De BYD TANG wordt ook geleverd met een reeks geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, waaronder rijbaanassistentie, dodehoekbewaking en een automatisch noodremsysteem.

De BYD TANG is uitgerust met een robuuste en efficiënte elektromotor, waardoor hij ideaal is voor elektrisch rijden. Hij biedt een soepele en responsieve rijervaring en is perfect voor langeafstandsritten. Het accupakket biedt een bereik van ongeveer 400 kilometer onder normale omstandigheden, zodat bestuurders lange afstanden kunnen afleggen zonder te hoeven stoppen om op te laden. Het geavanceerde accumanagementsysteem zorgt ervoor dat de accu altijd op zijn optimale niveau is, zodat hij een maximale actieradius en prestaties levert.

De BYD TANG biedt ook verschillende oplaadmogelijkheden, zodat bestuurders het voertuig thuis, op kantoor of bij een openbaar oplaadstation kunnen opladen. Het voertuig is uitgerust met zowel AC- als DC-laadpoorten, zodat bestuurders de beste optie voor hun behoeften kunnen kiezen. Het voertuig heeft ook een innovatief snellaadsysteem, waarmee de batterij in slechts 44 minuten van leeg tot 80% kan worden opgeladen.

De BYD TANG is de perfecte keuze voor bestuurders die op zoek zijn naar een efficiënt, luxueus en krachtig elektrisch voertuig. Hij biedt een reeks kenmerken, waaronder een efficiënte elektrische motor, een indrukwekkende actieradius en een reeks oplaadmogelijkheden. Met zijn geavanceerde functies en luxueuze design is de BYD TANG zeker een hit bij liefhebbers van elektrisch rijden.

Laadeigenschappen BYD TANG:

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de BYD TANG? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de BYD TANG geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de BYD TANG? Minimaal 32 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de BYD TANG? 1x7,4 Kw = 7,4 kW

 

Laadkabel BYD TANG online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw BYD TANG snel kan opladen.
Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze BYD laadkabels! Bekijk ook onze laadkabels voor de BYD ATTO3 en de BYD HAN.

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw BYD TANG laadkabel gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij u graag verder!