• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Citroën laadkabel

Ben je op zoek naar een goed laadkabel voor jouw Citroën? Wij hebben ze uit voorraad leverbaar.

Onderstaand kun je je elektrische of hybride Citroën selecteren om een overzicht van de meest geschikte laadkabels te krijgen.

Al onze laadkabels leveren wij met 3 jaar garantie, en worden gratis, binnen 24 uur naar u opgestuurd.

Onze laadkabels zijn geschikt voor alle openbare laadpalen en voor laadboxen bij huis en op kantoor.

Ook hebben wij laadkabels die geschikt zijn voor jouw Citroën om op te laden via een 220-230V huishoudelijk stopcontact of via een krachtstroom stopcontact.

Wat zijn de laadeigenschappen de Citroën modellen?

Type 2, 3 fase tot 11 kW

Type 2, 1 fase tot 3,7 kW

Type 2, 3 fase tot 11 kW

Type 2, 3 fase tot 11 kW

Type 2, 1 fase tot 3,7 kW


Berg je Renault laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


Model Type stekker Type Laadvermogen
Citroën C-Zero Type 2 1 Fase 16 Ampere 3,7 kW
Citroën E-Berlingo Multispace Type 2 1 Fase 16 Ampere 3,7 kW
Citroën e-C4 Type 2 3 fase 16 Ampere 11 kW
Citroën e-Jumpy Type 2 3 fase 16 Ampere 11 kW
Citroën e-SpaceTourer Type 2 3 fase 16 Ampere 11 kW

Laadkabel Citroën e-C4

De Citroën e-C4 is een vijfdeurs compacte hatchback elektrische auto geproduceerd door de Franse fabrikant Citroën sinds maart 2021. Het is de tweede elektrische auto van het bedrijf na de Ami, en is gebaseerd op het platform van de Citroën C4. De e-C4 heeft een 50 kWh batterij die hem een actieradius geeft van 322 km onder de WLTP-cyclus. De accu laadt je op met een Citroen e-C4 laadkabel van het type 2. Deze geeft je een laadvermogen van 11 kW. Het voertuig wordt aangedreven door een 100 kW (134 pk) sterke elektromotor die een koppel van 260 Nm  levert aan de voorwielen. De e-C4 accelereert van 0-100 km/u in 9,7 seconden en heeft een topsnelheid van 150 km/u (93 mph). De e-C4 wordt standaard geleverd met voorzieningen als Android Auto en Apple CarPlay compatibiliteit, lane keeping assist en parkeersensoren. Optioneel zijn een panoramisch zonnedak, draadloos opladen en een verbeterd infotainmentsysteem met een 10-inch touchscreen display.

Laadkabel Citroën C-Zero

De Citroën C-Zero is een Franse volledig elektrische vijfdeurs hatchback, geproduceerd door PSA Peugeot Citroën. De auto werd voor het eerst gelanceerd in 2010, en is gebaseerd op de Peugeot iOn en de Mitsubishi i-MiEV. De C-Zero heeft een actieradius van 130 km en een topsnelheid van 130 km/u. De auto is ontworpen om zo energiezuinig mogelijk te zijn en is voorzien van een aantal functies om zijn impact op het milieu te helpen verminderen. Zo is er een regeneratief remsysteem dat energie opvangt die normaal gesproken verloren gaat tijdens het remmen, en banden met een lage rolweerstand. De C-Zero is ook verkrijgbaar met een optioneel thuislaadstation, waarmee de batterij in slechts 3 uur volledig kan worden opgeladen met een type 2 laadkabel. De Citroën C-Zero heeft een laadvermogen van 3,7 kW. Met zijn combinatie van functionaliteit, efficiëntie en lage emissies is de Citroën C-Zero een aantrekkelijke optie voor milieubewuste automobilisten.

Laadkabel Citroën online bestellen

De Laadkabels bij Voldt zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daar zijn wij zo zeker van, dat wij 3 jaar garantie geven op onze laadkabels geschikt voor. De laadkabels die geschikt zijn voor Citroën zijn altijd een laadkabel type 2. Deze wordt ook wel type Mennekes genoemd omdat de fabrikant Mennekes de oorspronkelijke fabrikant is van deze stekker.

Bekijk ook de specifieke laadkabels voor:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Citroën gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij u graag verder!