• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

Citroën AMI laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Citroën AMI? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Citroën AMI, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Citroën AMI laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Citroën e-C4

De Citroën AMI is een innovatief en baanbrekend voertuig in de wereld van de elektrische stadsvoertuigen. Hij wordt gelanceerd in 2020 en werd specifiek ontworpen om de uitdagingen van de stedelijke mobiliteit aan te gaan.

Ontwerp en kenmerken

De AMI heeft een compact en functioneel design dat ideaal is voor stedelijke omgevingen waar ruimte en gemak voorop staan. De AMI is gemakkelijk te parkeren en te manoeuvreren in drukke stedelijke gebieden, waardoor het een uiterst praktisch voertuig is voor stadsbewoners.

Elektrische specificaties

De Citroën AMI is uitgerust met een accu van 5,5 kWh, waarmee hij een redelijke afstand kan afleggen zonder op te laden, afhankelijk van de rijstijl en de wegomstandigheden. Als volledig elektrische auto stoot de AMI geen broeikasgassen uit en draagt hij bij aan een schoner stadsmilieu.

Laadeigenschappen Citroën e-AMI

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Citroën AMI? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Citroën AMI geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Citroën AMI? Minimaal 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Citroën AMI? 3,7 kW

 

Laadkabel Citroën AMI online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gesertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Citroën AMI snel kan opladen.

Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Citroën laadkabels!

Bekijk ook de specifieke laadkabels voor:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Citroën AMI gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!