• Verstuurd binnen 24 uur
  • Gratis verzending
  • Gratis retournering
  • 2 jaar garantie

Citroën C-Zero laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Citroën C-Zero? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Citroën C-Zero, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.

 


Berg je Citroën C-Zero laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Citroën C-Zero

De Citroën C-Zero is een Franse volledig elektrische vijfdeurs hatchback, geproduceerd door PSA Peugeot Citroën. De auto werd voor het eerst gelanceerd in 2010, en is gebaseerd op de Peugeot iOn en de Mitsubishi i-MiEV. De C-Zero heeft een actieradius van 130 km en een topsnelheid van 130 km/u. De auto is ontworpen om zo energiezuinig mogelijk te zijn en is voorzien van een aantal functies om zijn impact op het milieu te helpen verminderen. Zo is er een regeneratief remsysteem dat energie opvangt die normaal gesproken verloren gaat tijdens het remmen, en banden met een lage rolweerstand. De C-Zero is ook verkrijgbaar met een optioneel thuislaadstation, waarmee de batterij in slechts 3 uur volledig kan worden opgeladen. Met zijn combinatie van functionaliteit, efficiëntie en lage emissies is de Citroën C-Zero een aantrekkelijke optie voor milieubewuste automobilisten.

Laadeigenschappen Citroën C-Zero

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Citroën C-Zero? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Citroën C-Zero 22 geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Citroën C-Zero? Minimaal 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Citroën C-Zero? 1x3,7 Kw = 3,7 Kw

 

Laadkabel Citroën C-Zero online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gesertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen.

Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Citroën C-Zero snel kan opladen.

Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Citroën laadkabels!

Bekijk ook de specifieke laadkabels voor:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Citroën C-Zero gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!