• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Citroën C5 PHEV laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Citroën C5 PHEV? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Citroën C5 PHEV, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Citroën C5 PHEV laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Citroën C5 PHEV

De Citroën C5 PHEV is een innovatieve en milieuvriendelijke auto die de voordelen van elektrisch rijden combineert met de betrouwbaarheid van een verbrandingsmotor. Deze plug-in hybride wagen biedt een indrukwekkende combinatie van comfort, ruimte en prestaties, waardoor hij ideaal is voor zowel lange afstanden als dagelijks gebruik. Met zijn geavanceerde technologieën, waaronder regeneratief remmen en een efficiënt energiemanagementsysteem, is de Citroën C5 PHEV ontworpen om bestuurders een soepele en zuinige rijervaring te bieden. Bovendien draagt de auto bij aan een groenere toekomst door de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en het brandstofverbruik te optimaliseren.

De Citroën C5 PHEV is uitgerust met een accu met een capaciteit van ongeveer 13,2 kWh, wat zorgt voor een aanzienlijke elektrische rijbereik. Het standaard laadvermogen van deze plug-in hybride is 3,7 kW AC. Dit betekent dat de laadtijd niet verder zal afnemen bij gebruik van een openbaar laadstation met een hoger laadvermogen, zoals 22 kW AC, omdat de auto zelf een laadvermogen van 3,7 kW AC ondersteunt. Het volledig opladen van de Citroën C5 PHEV duurt ongeveer 3,5 uur bij een laadpunt met een vermogen van 3,7 kW.

Voor het opladen van de Citroën C5 PHEV heb je een specifieke laadkabel nodig, namelijk de Citroën C5 PHEV laadkabel. Deze kabel is uitgerust met een Type 2-stekker aan de laadpuntzijde en een Type 2-stekker aan de voertuigzijde. Het is belangrijk om te weten welke laadkabel geschikt is voor jouw auto om een veilige en efficiënte laadervaring te garanderen.

Laadeigenschappen Citroën C5 PHEV

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Citroën C5 PHEV? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Citroën C5 PHEV geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Citroën C5 PHEV? Minimaal 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Citroën C5 PHEV? 3,7 Kw

 

Laadkabel Citroën C5 PHEV online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gesertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Citroën C5 PHEV snel kan opladen.

Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Citroën laadkabels!

Bekijk ook de specifieke laadkabels voor:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Citroën C5 PHEV gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!