• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Citroën e-Berlingo Multispace laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Citroën e-Berlingo Multispace? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Citroën e-Berlingo Multispace, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.

 


Berg je Citroën e-Berlingo Multispace netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Citroën e-Berlingo Multispace

De Citroën e-Berlingo Multispace is een batterij-elektrisch voertuig dat in 2019 werd geïntroduceerd. Het voertuig heeft een actieradius van 130 km en een topsnelheid van 130 km/u. De e-Berlingo is gebaseerd op de tweede generatie Berlingo Multispace, die in 2008 werd gelanceerd. De e-Berlingo wordt aangedreven door een 54 kWh accupakket, dat stroom levert aan een elektromotor die 100 kW aan vermogen en 260 Nm aan koppel levert. De e-Berlingo heeft een leeggewicht van 1.750 kg en biedt plaats aan maximaal zeven passagiers. Het voertuig is verkrijgbaar in twee uitrustingsniveaus: Base en Business. De Base-uitvoering omvat stalen 16-inchwielen, handbediende airconditioning, Bluetooth en LED-dagrijverlichting. De Business-uitvoering omvat lichtmetalen 17-inchwielen, automatische airconditioning, satellietnavigatie en parkeersensoren voor en achter.

Laadeigenschappen Citroën e-Berlingo Multispace

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Citroën e-Berlingo Multispace? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Citroën e-Berlingo Multispace geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Citroën e-Berlingo Multispace? Minimaal 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Citroën e-Berlingo Multispace? 1x3,7 Kw = 3,7 Kw

 

Laadkabel Citroën e-Berlingo Multispace online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen

Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Citroën e-Berlingo Multispace snel kan opladen.

Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Citroën laadkabels!

Bekijk ook de specifieke laadkabels voor:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Citroën E-Berlingo Multispace gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!